Zatímco představitel Damiána Robert Urban (37) v rozhovoru na DVTV řekl, že scénář před natáčením nečetl, jeho herecká partnerka ano.

„Rozhodně ničeho nelituji a šla bych do toho stejně i po té vlně kritiky, která se na seriál snesla. Nikdy mě nenapadlo, že budu hrát v pohádce, a stalo se. Jsem spokojená a těší mě, že se natáčí druhá řada,“ řekla Blesku Smetana.

Video
Video se připravuje ...

Emma Smetana: U koho sbírala zásadní herecké zkušenosti? 

Pro moderátorku a zpěvačku to byla první seriálová role - a užila si ji. „Všichni jsme do toho šli naplno a bavili jsme se. Lítost opravdu necítím,“ dodala Emma, jež společně s životním partnerem Jordanem Hajem vyrazila na Instax party.

„Pro nás je teď hlavní náš první společný vánoční klip k písničce, kterou zpíváme česky. Na to se teď soustředíme,“ tvrdí půvabná blondýnka. Ta na zmiňovanou událost oblékla sametový kalhotový kostýmek v lahvově zelené barvě od módní značky Zadig & Voltaire v hodnotě 22 tisíc korun.

Eliška a Damián

Po třech odvysílaných dílech přesunula Prima svou letošní novinku Eliška a Damián ze soboty na pondělní večer od 20:15. Poslední díl, jenž byl odvysílán v pondělí 25. září, zhlédlo 251 tisíc diváků.

Fotogalerie
64 fotografií