Jenže seriál s Emmou Smetanou u diváků propadl a Prima si je chce udržet. Eva se tedy nemá čeho bát, televize už pro ni podle informací Aha! dokonce chystá nový projekt! „Seriál ZOO není nekonečný a Prima by o Evu Burešovou nerada přišla. Už teď pro ni připravují nový projekt. Stojí to na ní. Už ji oslovili, ale Eva se ještě nevyjádřila,“ sdělil zdroj z Primy.

Tentokrát by si herečka mohla střihnout roli, v jaké jsme ji dosud neviděli. „Nic moc o tom zatím nevíme, tají to. Už by prý ale neměla polohu romantické naivky, bylo by to trochu jiné,“ říká se v televizi.

„Řadu let se nezastavila. Od začátku Slunečné neměla pět let pauzu. Tedy kromě porodu. Bude záležet na ní. Tady jí určitě maximálně vyjdou ve všem vstříc,“ dodává zdroj.

Z průšvihu Emmy radost nemá

Ačkoli neúspěch nového seriálu Eliška a Damián pozici Burešové posílil, radost z něj prý herečka nemá. „Byla překvapená, jak se trochu zapomnělo na ZOO a upřednostňovala se reklama na Elišku a Damiána, ale že by měla být s Emmou na kordy nebo se nějak nenáviděly, taková Eva určitě není. Rozhodně teď nemá žádnou škodolibou radost z toho, že ten nový seriál nemá úspěch, v jaký Prima i Emma doufaly,“ dodává zdroj.

Video
Video se připravuje ...

Eva Burešová: Můj druhý porod byl prostě boží! Videoredakce ženských webů

Fotogalerie
52 fotografií