Martina Viktorie o svém soukromí promluvila v nové knize Zpověď farářky, která je rozhovorem mezi ní a hercem Tomášem Novotným. Obsahuje právě i její coming out.

Doposud jsme o ženě jejího srdce věděli v podstatě jen to, že se jmenuje Andrea. A také to, že spolu s Kopeckou sice netvoří pár nijak dlouho, ale zatím jim to skvěle klape.

„Není to zase tak dlouhá doba. Ale něco je jiné, vnímám, že mám po svém boku výjimečnou osobu, se kterou chci prožít celý život. A také nám už dávno není dvacet,“ odtajnila v rozhovoru pro Novinky.cz farářka, která před časem zaujala svými ladnými pohyby ve StarDance. 

Teď ale vyšlo najevo, že o vztahu Martiny se ženou už zřejmě pár lidí vědělo i dříve. Možná že i herečka Jana Bernášková (42), jelikož právě na křtu její knihy Koloušek se farářka ukázala. Na některých fotografích ze společenské akce, která proběhla letos v létě, je navíc viděna po boku sympatické brunetky. Zřejmě to bude právě její partnerka Andrea. A už tehdy k sobě dámy měly blízko a trávily čas hodně spolu.

„Jeden z nejkrásnějších dnů minulého měsíce byl křest Kolouška a zároveň tiskovka k filmu Jak přežít svého může. Den plný radosti, smíchů a nových začátků. Koloušek je už bestseller a film míří do střižny. Vše za mě dokončeno. Děkuji všem svým přátelům a láskám, že jste u toho byli se mnou. Moooc si toho vážím. A jsem opravdu šťastná,“ radovala se na svém instagramu Bernášková a i ona se pochlubila několika snímky, právě i s Martinou Viktorií. Ale též s dalšími osobnostmi, například s Romanem Stašou (35) z MasterChefa. A nechyběla samozřejmě ani Janina dcera Justýna (17). 

 

 

Video
Video se připravuje ...

Iva Kubelková: Rodinu se snažím držet pohromadě. Adama jsem přijala s otevřenou náručí Štěpánka Bínová

Fotogalerie
85 fotografií