Simona si nenechala ujít křest další kuchařky známé foodblogerky Kamily Rundusové alias Kamu (33). „Známe se už několik let a zjistily, že jsme stejná krevní skupina. Je to prostě úžasný člověk s neuvěřitelnou energií, která mě neskutečně baví. Jelikož žije s manželem v Karibiku, kde i my máme druhý domov, tak věřím, že se brzy navštívíme a užijeme si to. Máme plány, aby jsme spolu trávily víc času,“ svěřila se Blesku Krainová, jež si s Kamu láskyplně padla do náruče a několikrát ji políbila na tváře.

„Víš, proč jsem se s ní začala kamarádit? Protože doufám, že mě naučí aspoň míchaná vajíčka. Samozřejmě si dělám legraci, ta umím. A i další jídla. Málokdo mi to sice věří, ale s láskou vařím dětem. Sama nic nepotřebuji, já si mezi schůzkami něco zobnu a jsem spokojená,“ tvrdí modelka.

Video
Video se připravuje ...

Provokatérka Simona Krainová: Jasný plán na život ve třech! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Novou kuchařku s názvem Nejbarevnější cesta aneb Lexikon rostlinného vaření si s radostí odnesla, ale zřejmě skončí mezi ostatními v knihovně. Krainová má totiž úplně jiné plány.

„Chtěla bych mít doma kuchařku, nejraději Kamu. Takovou krásnou a sexy kuchařku bych moc chtěla doma. A Karlovi by se to určitě líbilo taky. Jsem otevřená, jsem open-mindedly (tolerantní, bez předsudků - poz. red.) a do budoucna by to bylo moc fajn,“ říká Simona, která v říjnu představí svůj kalendář, kde o její hanbaté snímky nebude nouze.

Fotogalerie
69 fotografií