„S odstupem dvou měsíců chci poděkovat za to, že jeden z červencových dnů byl ještě krásnější než ostatní…“ napsala na sociální síť herečka Lenka Krobotová, dcera známého herce a režiséra Miroslava Krobota (71), jenž je aktuálně k vidění na televizních obrazovkách v seriálu Oktopus. Onen den, který Lenka, známá ze seriálů Čtvrtá hvězda, Zkáza Dejvického divadla či Zrádci, zmiňovala, byl výjimečný proto, že se během něj podruhé vdávala.

Poprvé si nechala navléct snubní prstýnek od muzikanta Václava Havelky (45), s nímž má syny Šimona a Eliáše. Po rozpadu vztahu se pak šla herečka „hledat“ do Peru, kde prý v třítisícové výšce během očistné kúry nalezla tolik potřebnou sebehodnotu. Přestože pro mnohé by bylo jedno neúspěšné manželství spíše odrazující od dalších pokusů, Lenka vlezla „do chomoutu“ se synem slavné české herečky a malířky Blanky Bohdanové (†91) Vladem.

Video
Video se připravuje ...

Krobotovou štve příjmení po slavném otci: Je to těžký, každý mě srovnává! Tereza Kühnelová

Svatby, která byla podle zveřejněných záběrů plná úsměvů a lásky, se zúčastnila řada Lenčiných slavných hereckých kolegů z populárního Dejvického divadla. Na snímcích byla k vidění třeba herečka Klára Melíšková (51) ve vřelém objetí s nevěstou.

Fotky zachycovaly i házení kytice, kterou pak chytla herečka Jenovéfa Boková (31), krájení dortu či novomanželský polibek. „Ó, nádhera! Gratuluji! Ať jste šťastní! To pohladilo,“ jásala u dojemných záběrů herečka Petra Hřebíčková (44).

Fotogalerie
55 fotografií