Kanye West a skoro o 20 let mladší Bianca Censoriová se seznámili krátce poté, co krachlo rapperovo manželství s profesionální celebritou a agilní podnikatelkou Kim Kardashianovou (42). 

Na podzim 2020 nabídl Kanye mladé návrhářce práci pro jeho módní značku Yeezy. Tehdy ve světě módy platil za velké zvíře, a tak není divu, že Bianca nabídku přijala. Aby se práci pro Westa mohla věnovat naplno, nechala dokonce studia na University of Melbourne. 

Charismatický, i když vážně psychicky nemocný West posléze udělal na Biancu takový dojem, že si začali románek. V prosinci 2022 dokonce hudebník vydal píseň s názvem Censori Overload na počest své nové lásky. Od té doby jsou prakticky nerozluční a v utajení měli dokonce uzavřít i svazek manželský. 

Temné období po rozvodu

Poslední roky ovšem pro Westa nebyly zrovna ideální... Od té doby, co Kim Kardashianová (s níž má hned čtyři potomky) podala v roce 2021 žádost o rozvod, mu začalo temné období. Psychický stav rappera, jenž otevřeně přiznává, že svou bipolární poruchu kvůli kreativnímu géniovi odmítá léčit, se prudce zhoršil.

To vedlo k sérii opravdu bizarních kauz – hudebník se například otevřeně přihlásil k antisemitismu, jako by vlastně o nic nešlo, a byl velmi překvapený, když s ním následně velké značky rozvázaly spolupráci. West postupně pozbyl veškerý respekt v uměleckém světě i ze stran veřejnosti. A o to více se upnul na svou novou mladou ženu... O generaci mladší Bianca jakoby se stala jeho novým projektem. 

Video
Video se připravuje ...

Podívejte se, jaký zájem fotografů vzbudí jen cesta malé dcerky Kim Kardashian na hodinu baletu. Youtube

Manželce každý den vybíral, co na sebe

Nebylo žádným tajemstím, že West, mnohými považován za módního génia, v průběhu manželství s Kim Kardashianovou připravoval své ženě každý den, co si má vzít na sebe. Extravagance byla na denním pořádku, tehdy ovšem lidé Westův vkus a styl ještě uznávali. Po rozvodu se dokonce Kim ve své reality show svěřila, že bez Kanyeho vlastně ani neví, co se jí líbí, a bude jí proto trvat, než najde svůj nový styl. 

Se svým zvykem kontrolovat partnerčiny oděvy nepřestal rapper ani s Biancou... Jenomže po psychickém zhroucení jakoby něco přeplo a kreativní génius se vymkl kontrole. Extravagance nabrala na obrátkách až ad absurdum, a Bianca tak byla na ulici například spatřena jen v silonkách a s polštářem před ňadry. Jindy zase vynesla zvláštní silonový tubus přes celé tělo, který jí paže připoutal k tělu tak, že byla neschopna pohybu. Pokud se jedná o velkou společenskou událost, nějaké to nepohodlí se dá překousnout, mladá návrhářka se nicméně v bizarních modelech objevuje i při hraní s manželovými dětmi nebo jen tak na ulici. 

Je jako ve vězení

Není divu, že Biančini přátelé začali mít o mladou ženu jisté obavy. Několik lidí z Biančina okolí už se vyjádřilo pro média, že je nyní skoro nemožné se s ní spojit. Mladá žena už se s nikým nebaví, všechno má pod palcem Kanye, ona jen poslouchá a plní, co jí nařídí. Na kamarády ani rodinu není čas. Na fotkách paparazziů navíc, aby úsměv pohledal... Bianca i Kanye se obvykle tváří jako na pohřbu, ona působí až zakřiknutě. 

„Bianca je jako ve vězení. Její přátelé se snaží ji zachránit, ale nikdo se k ní nedostane, protože Kanye kolem ní postavil zeď,“ tvrdil například jistý blízký kamarád pro web DailyMail

Přátelé mají starosti

„Všichni si děláme velké starosti. Tohle není ona... Normálně je upovídaná, výřečná, akční, nikdy nezavře pusu,“ stýská si další. „Nemá teď v životě vůbec nikoho. Je to hrozně děsivé,“ je přesvědčený. 

Mnohým navíc neuniklo, že se Bianca čím dál více podobá Kanyeho první ženě Kim Kardashianové. „Kanye se snaží z Bianky udělat radikálnější verzi Kim. Skoro jako Kim 2.0,“ myslí si další kamarád mladé návrhářky podle Page Six

Jenomže co kdysi fungovalo u slavné Kardashianky, to dnes Biance přináší spíš ostudu. „Rozdíl je v tom, že když byla s Kanyem Kim, byl ve světě módy respektovaný. Teď všechen respekt ztratil,“ zdůrazňuje zdroj.

 

Fotogalerie
104 fotografií