Ještě ve čtvrtek večer zpěvačka nechyběla na narozeninové oslavě producenta Františka Janečka, kde se bavila ve společnosti Jiřiny Bohdalové, Zdeňka Zelenky, Moniky Absolonové a dalších hvězd. V pátek ji pak čekal vyprodaný koncert v Kulturním domě Ostrov v Havlíčkově Brodě.

Dopoledne se však na jejích sociálních sítích objevila zpráva, že se koncert musí přeložit. „Vážení fanoušci, z důvodu úrazu Heleny Vondráčkové se musí přeložit dnešní koncert v KD Ostrov v Havlíčkově Brodu. Náhradní termín je 26.10. od 19 hodin. Omlouváme se za nečekané komplikace," informoval management.

Podle informací Blesku interpretka hitů Sladké mámení či Dvě malá křídla spadla ze schodů a potloukla se. To později potvrdil i její manžel Martin Michal. „Helenka nad ránem upadla a udeřila se do hlavy. Zavolali jsme raději sanitku, ta ji převezla na vyšetření do nemocnice, na výsledky čekáme," řekl Blesku.

 

„Kolem čtvrt na deset dopoledne jsme zasahovali v Řitce. V péči jsme měli ženu (ročník 47) s pohmožděným ramenem a zády. Po ošetření byla převezena do Ústřední vojenské nemocnice v Praze,“ řekla mluvčí středočeské záchranky Monika Nováková.

Na ošetření záchranka zpěvačku odvezla do Ústřední vojenské nemocnice v Praze. Po ošetření se vrátila domů.

Turné české zpěvačky se jmenuje Helena show 23, každý koncert je přenášen na LED stěnu a doplněn videoprojekcí.

Fotogalerie
50 fotografií