O zdravotní stav herečky se prezident, který se netají svou náklonností k ní, zajímal dlouhodobě. Setkání plánovali od prosince, když si před Vánocemi volali.

Setkání na Hradě

„Domluvili jsme se, že až jí bude lépe, sejdeme se na Pražském hradě,“ řekl tehdy Zeman na Frekvenci 1. Setkání proběhlo ve čtvrtek od 15 hodin a trvalo asi půldruhé hodiny. Jednalo se prý o symbolické rozloučení prezidenta, jemuž za pár dní skončí druhé funkční období, během nichž herečce udělil medaili Za zásluhy (2013) a později i Řád bílého lva I. třídy (2021).

Přišel i Focko

Z Hradu Bohdalová pokračovala na oslavu 20. výročí svatby Heleny Vondráčkové a Martina Michala (63). „Těšila jsem se, že jak Jiřinka, tak Martin se po zdravotních problémech cítili dobře. Měla jsem obrovskou radost z krásných dárků i úžasných kytic!“ prozradila zpěvačka po oslavě, na kterou dorazili mimo jiné i Zemanův šéf sekretariátu Jaroslav Hlinovský (66), producent a majitel Divadla Broadway Oldřich Lichtenberg (59) či podnikatel Ľubomír Focko (67).

Zachránil jí život

Bohdalovou zdraví trápilo od prosince, kdy si bolestivě hnula páteří, poté strávila nějaký čas v Nemocnici Na Homolce. Její stav komplikovala ještě i těžká chřipka. Od té doby se šetří. V méně náročném natáčení pro televizi pokračuje, divadlo ale musela po zbytek sezony zrušit. Veřejně pak poděkovala kardiologovi prof. Petru Neužilovi (61), který jí prý zachránil život.

Video
Video se připravuje ...

Spočítáme je na prstech jedné ruky. Muži v životě Jiřiny Bohdalové. Videohub

Fotogalerie
50 fotografií