Zdroje z rapperova okolí popsaly pro web TMZ, jak v poslední době zvláštně žije Kanye West alias Ye. Umělec skupuje nemovitosti za desítky milionů dolarů, v některých ale nikdy nebyl, jiné ani nezačal rekonstruovat a v žádné z nich nežije dlouhodobě. Namísto toho cestuje jako nomád z jednoho luxusního hotelu do druhého a nikde přitom nezůstane déle než pár dní. 

Takový životní styl pochopitelně leze do peněz. Ye k tomu navíc ještě oznámil, že kupuje sociální síť Parler, a nemalé peníze nacpal i do své nedávné přehlídky značky Yeezy na pařížském týdnu módy. 

Ba co víc, podle informací webu nedávno učinil několik velmi unáhlených obchodních rozhodnutí – především vyhodil investora a zkušeného obchodníka Shervina Pishevara (48) ze společnosti Yeezy a propustil i další poradce a experty.

Kanye byl sice vždy schopný vydělat velké peníze, ale kvůli svým nedávným velmi kontroverzním eskapádám se z něj v branži stala persona non grata... A nevypadá to, že by se mu snad chtělo se v poslední době uklidnit a zbrzdit. 

„Rozhazuje své peníze, jako by to byla voda,“ prozradil TMZ Kanyeho někdejší dobrý kamarád. Mezi Westovými blízkými tak prý začínají pomalu, ale jistě panovat obavy, aby tímto způsobem brzy nezkrachoval. 

Fotogalerie
105 fotografií