Ačkoli každý z nich už randí s někým úplně jiným, zdá se, že rapper Kanye West  si pořád nechce dát pokoj a nejradši by měl svou manželku Kim Kardashianovou zase zpátky doma. 

Před časem ji uprostřed živého koncertu prosil, ať se vrátí, to ale ona rázně odmítla a místo toho přestala před veřejností tajit svůj vztah s mladším komikem Petem Davidsonem. 

West si poté sám našel novou přítelkyni a ve společnosti se začal objevovat po boku herečky Julie Foxové (31). Zdá se ale, že díru po Kim v jeho srdci přece jen nezaplnila. 

Že mu zajíček matky jeho čtyř dětí leží v žaludku, to asi nikoho nepřekvapí. Teď se ale West uchýlil k velmi svéráznému kroku za hranou dobrého vkusu. Kudy chodí, tudy prý šíří, že má mladý komik AIDS!

"Úplně se zbláznil. Týpek mi řekl - a to myslím vážně - že Kanye chodí a říká každému v okolí, snaží se rozšířit drb, že Pete Davidson má AIDS. Říkám vám, že je to fakt. Slyšel jsem to už od osmi lidí. Říká to každému! Kámo, pokud musíš šířit drby o tom, že milenec tvé ženy má AIDS, kámo... měl bys to radši zabalit, je konec," popsal jamajsko-americký youtuber DJ Akademiks (30) serveru thistyfornews.com

Westova snaha Davidsona očernit ale údajně žádnou velkou paseku naštěstí nenadělala. Podle TMZ pouze komik obdržel několik zmatených telefonátů od společných přátel, které má s Westem, ti se podivovali jeho dětinskému chování.

VIDEO: Kim Kardashian a Kanye West se proletěli soukromým Jumbo Jetem. Stálo to skoro 5 milionů

Fotogalerie
183 fotografií