Rapper Kanye West, bývalý manžel profesionální celebrity Kim Kardashianové (42), pojal se svou současnou partnerkou Biancou Censoriovou návštěvu Itálie jako příležitost na sebe upozornit. To se jim totiž rozhodně daří. Jejich smysl pro módu je, mírně řečeno, skandální – především ten Biančin. Kvůli jejímu „nahému“ outfitu na ni byla dokonce zavolána italská policie a za pohoršování jí hrozí vysoká pokuta... a dokonce i možnost odnětí svobody. Za údajný orální sex na jedné z benátských lodi pak s Kanyem dostala doživotní zákaz využívat služby oné společnosti. Ale ani to je nezastavilo.

Další místo, které navštívili, je aktuálně Florencie – slavná a turisticky oblíbená metropole v Toskánsku. Kanye a Bianca, kteří o sobě prohlašují, že jsou manželé, opustili ráno svůj hotel a vyrazili na toulky městem, jehož historie sahá až daleko před narození Krista. A opět se jim na sebe podařilo strhnout pozornost širokého okolí. Kanye vyrazil z hotelu zababušený ve stylu mozkomorů z Harryho Pottera – celý v černém, od hlavy až k patě, přes hlavu přetaženou kapuci a tvář převázanou tmavým šátkem jako bandita. Vyrazil si však bez bot – a tak se procházel po ulicích jen tak v ponožkách.

A Bianca? Ta samozřejmě také nezklamala. Mezi lidi vyrazila velice spoře oblečená, jenom v lodičkách... a tělových legínách. A asi aby nebyla trnem v oku silně věřícím a prudérním Italům, poprsí si zakrývala fialovým polštářem. Zda pod ním byla „na divoko“, těžko říct, jelikož kolem hrudníku měla jakousi šňůrku, která by při troše fantazie mohla zakrýt bradavky. Ale to tak maximálně, jelikož to byla opravdu jenom šňůrka... Co dalšího s polštáři rapper a designérka zamýšleli, se neodvažujeme ani domýšlet. Jisté je, že si jich z hotelu nechali vynést od pikolíků ještě několik...

Fotogalerie
52 fotografií