Rapper Kanye West, jenž si v poslední době říká jenom Ye, a jeho současná partnerka Bianca Censoriová si užili Benátky poměrně svérázně. Půvabné designérce, která se od doby, kdy tvoří pár s bývalým manželem profesionální celebrity Kim Kardashianové (42), vyznačuje podivným smyslem pro módu, nestačí jenom to, že jí hrozí vysoká pokuta, a dokonce i možnost odnětí svobody kvůli „nahému“ outfitu, pro který na ni byla dokonce zavolána italská policie.

Společně s Kanyem pobouřili během plavby loďkou, z níž se na veřejnost dostaly opravdu roztodivné snímky všudypřítomných paparazzi. Podle nich to totiž vypadá, že se rapper, jenž byl na lodi se staženými kalhotami, takže všichni mohli vidět jeho holé půlky, oddával během plavby orálnímu sexu s Biancou. Ta klečela před ním a on si přidržoval její hlavu, což celé působilo jako scéna z hodně špatného erotického filmu. A tyto radovánky nyní mají drsnou dohru.

Majitelé firmy Venezia Turismo Motoscafi, které patřila pronajatá loďka, se k celé akci pohoršeně vyjádřili - a udělili dvojici doživotní zákaz. „Pan West a jeho manželka už určitě nebudou vítáni na palubě člunů naší společnosti,“ citoval jejich vyjádření deník Daily Mail. „Kapitán musel dávat pozor na provoz a neviděl tyto obscénnosti,“ dodala společnost s tím, že kdyby si toho všiml, okamžitě by vystoupil a dvojici nahlásil kompetentním osobám. Jenže mu byl prý blokovaný výhled - a tak neměl přehled, co se děje.

„Na palubě vodního taxíku byla ještě třetí osoba, která dvojici doprovázela a bránila kapitánovi ve výhledu na záď,“ dovysvětlila společnost, která má jenom tu nejlepší pověst a coby soukromá firma v minulosti poskytla své služby nejedné významné osobnosti, od zpěváků, jako je Lady Gaga (37) a Harry Styles (29), přes herečku Florence Pughovou (27) až po slavné manžele Jennifer Lopezovou (54) s Benem Affleckem (51). Nikdo z nich však dosud na palubě neprovozoval takové čuňačinky...

Fotogalerie
39 fotografií