Skandalisté Kanye West a jeho současná partnerka Bianca Censoriová rozhodně dovolenou v Itálii nepodceňují. Každý druhý den se jim daří svými excesy plnit přední stránky tamních novin. Nyní na sebe strhli pozornost během zdánlivě nevinné projížďky lodí. Ani to, že byli prakticky na veřejnosti, jim nijak nezabránilo, aby dali patrně najevo své vzájemné city. Na fotkách, které se totiž dostaly na veřejnost, se objevil dost lechtivý materiál pro starší 18 let!

Na některých fotkách je totiž zřejmé, že Kayne sedí na lodi s holým zadkem a před ním klečí Bianca. Na dalších snímcích si zase známý rapper a bývalý manžel profesionální celebrity Kim Kardashianové (42) přidržuje hlavu své přítelkyně, která se u něj sklání... zkrátka to vypadá jako scéna z filmu pro dospělé, kde se zamilovaný pár věnuje orálnímu sexu. Anebo vás napadá jiný důvod, proč měl Kayne kalhoty na půl žerdi a Bianca hlavu pod úrovní paluby?

Jisté je jedno - že se jim tentokrát podařilo vyhnout nežádoucímu zájmu italských carabinieri, tedy policistů. Ti už totiž v souvislosti s touto tak často provokující dvojicí museli nejednou zasahovat. Například se jim moc nelíbilo, že se Bianca, múza slavného rappera, procházela pro ulicích velice spoře oděná. Nenadchla ani outfitem tvořeným jen z kalhot a titěrné podprsenky, ani silonkovým oděvem, co budil dojem nahoty. Oboje tamní puritány dost pobouřilo...

Fotogalerie
56 fotografií