Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Nejkrásnější zadečky roku 2022: Který se vám líbí nejvíc?

/
  • Které celebrity letos opět vystavily své zadečky?
    31. prosince 2022 ● 05:00

    Milovníci dámských pozadí měli letos opět opravdové žně! Připomeňte si s námi, které dámy v roce 2022 předvedly své přednosti. Na své si přijdou jak ti s preferencí útlosti a svalů, tak i fanoušci plných ženských křivek. 

  • 1.

    Jennifer Lopezová

    Majitelka zřejmě nejslavnějšího zadečku na světě, zpěvačka Jennifer Lopezová (53), na našem seznamu nesmí chybět. Novopečená manželka Bena Afflecka (50) nafotila sérii tak sexy snímků, že by jeden vůbec nevěřil, že už překročila padesátku. To je geometrie!

  • 2.

    Anastasia Karanikolaouová

    Kamarádka Kardashianek, za kterou pálil i Kanye West (45), Anastasia „Stassie“ Karanikolaouová (25), je svou postavou proslulá. Netají se ovšem tím, že si k ní vypomohla i nějakými těmi operacemi a zákroky. Za tímhle pozadím stojí přesunutí tuku z jiných partií právě do půlek. Výsledek je nicméně velmi podařený!

  • 3.

    Chantel Jeffriesová

    Bývalka Justina Biebera (28), modelka a DJka Chantel Jeffriesová (30) na svém těle tvrdě maká a je to vidět. Své vypracované pozadí letos opět předvedla v bikinách a rozhodně je to příjemná podívaná. 

  • 4.

    Joy Corriganová

    Modelka Joy Corriganová (27) je v poslední době samý sval a šlacha. Svým půvabem proto potěší zejména milovníky zadečků „jako dvou kmínků“. 

  • 5.

    Debbie St Pierrová

    Také krásná tiktokerka Debbie St Pierrová letos opět okouzlovala na kalifornských plážích. V bílých bikinách ukázala pozadí jako z plakátu. 

  • 6.

    Candice Swanepoelová

    Jihoafrická topmodelka a andílek známé značky spodního prádla Victoria's Secret Candice Swanepoelová (34) vystavila své pozadí na pláži v letovisku Trancoso v prosluněné Brazílii. 

  • 7.

    Izabel Goulartová

    Další andílek Victoria's Secret, brazilská modelka Izabel Goulartová (38), si zapózovala pro změnu v Riu de Janeiro. Tyhle snímky by mohly rovnou do Sports Illustrated!

  • 8.

    Claudia Romaniová

    Známá milovnice fotbalu Claudia Romaniová špulí zadek poměrně pravidelně. Výjimku neudělala ani letos a milovníkům svých tvarů poskytla celou řadu sexy výhledů... 

  • 9.

    Jessica Alvesová

    Brazilsko-britská televizní hvězda Jessica Alvesová (38) do svého pozadí nacpala už pořádný balík. Prdelka jí ale vydělává zpátky; transgender Barbie totiž prodává své svůdné fotografie a pokladna se rychle opět plní. 

  • 10.

    Bianca Elouisová

    Pokud patříte mezi obdivovatele plných ženských křivek, jméno módní návrhářky specializující se na plavky Biancy Elouisové vám jistě není cizí (32). Kreativní kráska se pyšní jasně definovaným, úzkým pasem a pořádně zaoblenými boky. To je pohled jako pro bohy!

  • 11.

    Camila Cabellová

    Také kubánsko-mexická zpěvačka a představitelka nové Popelky Camila Cabellová (25) je proslulá svým kulatým pozadím. Bývalé člence americké dívčí skupiny Fifth Harmony to v bikinách rozhodně seklo i letos.

  • 12.

    Bai Lingová

    Těžko uvěřit, že čínsko-americká herečka Bai Lingová oslavila letos v říjnu už 56. narozeniny. Během letošních Velikonoc se v Miami na Floridě tak rozpálila, až si rozepla horní díl bikin a ten spodní laškovně hrnula dolů. To muselo být vedro!

  • 13.

    Kim Kardashianová

    Kim Kardashianová (42) letos své proslulé křivky pořádně potrápila. Aby se vešla do šatů po nezapomenutelné Marilyn Monroe (†36) na letošním Met Gala musela drasticky zhubnout, chirurgicky vylepšené pozadí ale zůstalo. Právě kvůli němu musela mít přes šaty vzadu kožešinku – do róby ho zkrátka nenacpala, ať se její tým snažil sebevíc. 

  • 14.

    Alessandra Ambrosiová

    Brazilská modelka a příležitostná herečka Alessandra Ambrosiová (41) předvedla své vypracované pozadí, když si vyrazila na pláž s přáteli zahrát volejbal. Do toho!

  • 15.

    Phoebe Priceová

    Kontroverzní americká herečka Phoebe Priceová (50) vyšpulila zadek z nevšedního jednodílného pyžama, když v únoru v Los Angeles venčila svého pejska. Chytá sluneční paprsky?

  • 16.

    Alexa Dellanosová a Lyna Perezová

    Sexy kamarádky Alexa Dellanosová (29) a Lyna Perezová si rozhodně nemají co závidět. Po párty na lodi se Scottem Disickem (39) obě na břehu společně předvedly své skvělé postavy v maličkých bikinách. 

  • 17.

    Kimberley Garnerová

    Britská návrhářka Kimberley Garnerová (31) okouzlila přítomné letos v květnu, když se v modrých bikinách vyrazila svlažit na pláž ve floridském Miami. 

  • 18.

    Arabella Chiová

    Hvězdička britské verze reality show Love Island Arabella Chiová pózovala žádostivým objektivům v červnu ve Španělsku. Vyrazila tehdy na dovolenou na ostrov Formentera.

  • 19.

    Lauryn Goodmanová

    Také modelka Lauryn Goodmanová vsadila letos v létě na Španělsko. Podobně jako Jaromír Soukup (53) je fanynkou krásné Marbelly. Místní pláže zdobila v modrých bikinách a černých brýlích. 

  • 20.

    Chaney Jonesová

    Bývalá přítelkyně Kanyeho Westa Chaney Jonesová (24) je často přirovnávána ke Kim Kardashianové. Kdo ženy spatří zezadu, je mu asi jasné, proč... Po rozchodu se slavným rapperem se Chaney svlékla do bikin a odebrala se odpočívat na pláž v Miami. V sexy plavkách přítomným předvedla své zabijácké křivky ze všech stran!

  • 21.

    Galerie

    Nemáte dost? Všechny fotografie (a víc) najdete v naší velké galerii pod videem. 

     

    Fotogalerie
    139 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 7

mika: ty úchyle, přestaň sem cpát ty zadky. kdo je to zvědavý? ubožáku.

(31. 12. 2022 11:15)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy