Hvězda Vlka z Wallstreet, Tenkrát v Hollywoodu či z komiksové série Sebevražedný oddíl, kde ztvárnila krásnou, ale zcela šílenou Harley Quinn, patří v současné době mezi herecké špičky. Aktuálně na plátna kin (a brzy i těch tuzemských) útočí nejnovější snímek, v němž má po boku Brada Pitta (58) hlavní ženskou roli - Babylon. Snímek oscarového režiséra Damiena Chazella (37), mapující zhýralou hollywoodskou scénu 20. let 20. století plnou drog, slibuje vizuální hody a spoře oděnou sexbombu Margot Robbieovou.

Herečka pak na slavnostní premiéru nového filmu, která se konala v Los Angeles, dorazila v doprovodu své maminky, fyzioterapeutky Sarie Kesslerové (68). Obě dámy vypadaly v perfektně sladěných, elegantních, černých modelech na červeném koberci naprosto úchvatně - a všichni si povšimli, jak moc si jsou podobné. Není pochyb, že tady šly geny jako přes kopírák. A to je rozhodně pro Margot dobrou zprávou, jelikož Sarie na to, že za dva roky oslaví sedmdesátku, rozhodně nevypadá.

Božská Margot, co v Babylonu ztvárňuje začínající herečku Nellie LaRay, kterou továrna na sny jaksepatří semele (hovoří se dokonce o tom, že by herečka mohla za tuto roli získat i nějaké to prestižní ocenění, možná si prý sáhne i po Oscarovi), zase oslnila v odvážných šatech. Její neskutečně štíhlá figura perfektně vynikla díky jejich rafinovanému střihu, co nabídl pohled nejenom na hereččino ploché bříško, ale i dlouhé, štíhlé nožky. Mrkněte se do naší galerie a posuďte sami, jak moc jí to slušelo...

Fotogalerie
59 fotografií