Dlouho trvalo, než se Pavla Tomicová vzpamatovala ze zrady manžela, herce Ondřeje Malého (57).

Nevěra a dítě

Na Vánoce to budou dva roky, kdy si Malý nečekaně našel novou partnerku v jejich kolegyni Kristýně Kociánové (38). A nejen to! Loni se jim dokonce narodil syn. Pavla se zhroutila, musela vyhledat pomoc odborníků, nějaký čas nemohla točit a zhubla 35 kilo. A stále trpěla, i když neřekla o bývalém manželovi ani o Kristýně křivé slovo. Vlastně neřekla nikdy ani slovo o ráně, kterou jí uštědřili. Až nyní k radosti přátel pronesla: „Konečně žiju!“ Všichni Pavle přejí, aby byla ještě šťastná.

Podobný osud

Pavlina kamarádka Veronika Freimanová ostatně zažila podobnou situaci o pár let dříve, v roce 2008, se svým prvním manželem, kameramanem a režisérem Jaroslavem Brabcem (69). Před 10 lety se Veronika znovu vdala, vzala si architekta Vladimíra Boučka (68), s nímž na všechna předchozí příkoří zapomněla. Kéž by se to povedlo i Pavle Tomicové…

Slavila na place

„Pokud počítám správně, v ZOO slavím narozeniny už potřetí,“ přiznala Veronika Freimanová. „Nejhezčí dárek byl, když jsme s dcerou jely do Florencie. Dlouho jsme cestu odkládaly, ale nakonec to byla krásná dámská jízda,“ prozradila Freimanová. Za sebou má herečka ještě další rodinnou událost - velký oběd. „S manželem máme narozeniny necelý měsíc od sebe, takže se jdeme projít, zajdeme si na oběd, uděláme si to hezké, a to mě baví,“ prozradila seriálová ředitelka.

Video
Video se připravuje ...

Pavla Tomicová: Chvíli jsem měla problém jíst... David Turek, Elmer Carvalho

Fotogalerie
32 fotografií