Už je snad do třetice všeho zlého vybráno. Šok z toho, že jí manžela přebrala divadelní i seriálová kolegyně Kristýna Kociánová (37), Pavla zvládla na výbornou. I to, že si spolu dva nevěrníci hned pořídili nemanželské dítě. „Manžel jí tu zprávu oznámil telefonem,“ uvedl server Extra. „Nese to v klidu, má to v sobě vyřešené.“ Nic jiného ostatně oblíbené herečce nezbývá.

Zlomená žebra

Z fotky je zřejmé, že se Tomicová už oklepala i z vážné květnové bouračky. I když je psychická bolest veliká, ta fyzická jí nebývá v ničem nic dlužna. Kamarádka Dáša Zazvůrková (41) ji vezla na vespě a vrazila do nich paní v autě. Obě skončily s vážnými poraněními v nemocnici. Pavla měla zlomená žebra, což je velice bolestivý úraz. Nemohla se pořádně ani nadechnout. Trápilo ji to celé měsíce. Dáša si poranila krční páteř.

Zneužili ji

Pavlu vytočila i neomalenost některých firem, které si na ní dělaly na internetu reklamu. Její trápení po rozchodu s mužem ji stálo hodně kil. Napřed cíleně zhubla asi 20 kg a potom šlo dolů i dalších 15kg. „Nikdy jsem se nepodílela na žádné reklamě a nic jsem neužívala,“ dala herečka vyjádření Blesku. „Zneužili mé osoby.“ Teď ale vypadá smířeně, a dokonce se mírně usmívá. Na jevišti s kolegyněmi a kamarádkami jistě najde pohodu a tak důležitou podporu.

Pavla by teď měla myslet hlavně na to, jak vymění šatník aspoň o tři velikosti.

Video
Video se připravuje ...

Hvězda seriálu ZOO Pavla Tomicová: Jak jsem zhubla 35 kilo! Gabriela Maryšková

Fotogalerie
37 fotografií