Muzikanti spolu žijí tři roky a vychovávají dvouletou dceru Stellu. „Jestli se chci vdávat, není otázka na mě, ale na Pepu. Zatím na ruce nic nemám,“ řekla Blesku zpěvačka před týdnem na křtu demotivačního diáře, který vznikl v jejich triu 3v1. 

V té době netušila, co má její Josef za lubem. O ruku ji požádal v talk show Honzy Dědka. Dvojice se po celou dobu pošťuchovala a až otázka moderátora na svatbu ho k závažnému kroku posunula. 

Video
Video se připravuje ...

Zpěvačka Martina Pártlová: První slova o svatbě! Markéta Reinischová

My jsme tu svatbu nestihli před početím. A v rámci početí to nemělo smysl, to by nebyl mejdan. Byl jsem na jedné svatbě, která byla během početí, od Martiny kolegyně, od Nikoly. Jediný já a její táta jsme se tam zdělali,“ vymlouval se, proč ještě neudělal ten krok, na který Martina čeká.

Ta při tom jen mlčela. „Stelle jsou dva roky,“ připomněl mu Honza Dědek. „Dobře, co mám dělat?“ požádal ho o radu Vařeka. „Požádat ji o ruku?“ poradil mu Dědek a ani on v tu chvíli netušil, že ho Josef Vařeka skutečně poslechne. „Vezmeš si mě?“ zeptal se vážně Josef Vařeka šokované Martiny Pártlové, která řekla ANO. Ale má to háček, Vařeka jí nenasadil prsten! Její překvapenou reakci uvidíte v úterý 10. října ve 21.35 v 7 pádech Honzy Dědka.

Fotogalerie
62 fotografií