Mnozí Nikol, dnes jednu z našich nejúspěšnějších influencerek, znají hlavně jako členku bavičské formace 3v1, kterou tvoří s kamarádkami Martinou Pártlovou(44) a Veronikou Arichtevou(37). Štíbrová ale začínala jako herečka. V páté sérii retro seriálu Vyprávěj (2009 – 2013) ji diváci vídali coby Naďu, milenku Jardy France v podání Ondřeje Veselého (44). Od té doby ale jako by se po Nikol - herečce slehla zem. Až nyní, po deseti letech, konečně přiznala, co za jejím odchodem stálo.

Špatné období

Ke svým téměř 700 tisícům sledujících na Instagramu se snaží být Nikol co nejupřímnější. A když pak jednou padla otázka na natáčení seriálu Vyprávěj, šla dnes už bývalá herečka s pravdou ven. „Upřímně? Neměla jsem nejlepší období. Sama se sebou,“ svěřila se Nikol. „Necejtila jsem se, a tudíž ani před kamerou,“ přiznala Leitgeb, že pro ni natáčení bylo po všech stránkách velice náročné.

Pro herečku, která předtím zazářila už v Pojišťovně štěstí (2004 – 2010), to bylo zřejmě tak nepříjemným zážitkem, že se rozhodla hraní definitivně pověsit na hřebík. „Tam někde jsem si řekla, že už na hraní prdím. A celkem to držím doteď,“ překvapila Nikol.

Nemusely se

S kolegyní Veronikou Arichtevou ze 3v1 se poprvé setkaly na natáčení pohádky Jezerní královna (1998). Dnes jsou z nich velké kamarádky, tehdy si prý ale vůbec nesedly!

Hvězda videoklipů

Ve filmech a seriálech už Nikol asi neuvidíme, na kamery ale nezanevřela. S kapelou Mirai natočila hudební klip Vlci, v rámci kterého si před kamerou střihla románek s Miraiem Navrátilem (30). S ním také nazpívala hit Dej si roušku. Po boku Marka Ztraceného (38) se zase objevila v klipu To se mi líbí, velký hit Príliš osobná známosť má také se slovenskou kapelou I.M.T. Smile.

Video
Video se připravuje ...

Nikol Štíbrová a Ivan Tásler o songu pro film Příliš osobní známost Kateřina Štichová, Jan Jedlička

Fotogalerie
40 fotografií