Když si Veronika Arichteva s manželem Biserem pořídili starý dům, věděli, že jeho přestavba bude vskutku náročná. Dům se musel předělat celý od píky, nejdříve se začalo exteriérem, až potom přišel na řadu interiér.

„NEVĚŘÍM. Jeden pokoj hotovej. To je teda jiná podlaha (ta původní, co jsem chtěla i dole, ale pak mi to nedalo, a tak máme dva druhy a délky). A hele, položená takhle. A je klid. Všichni spokojený. Hlavně my teda, když si tu budeme bydlet,“ svěřila se Arichteva na sociální síti.

Už na jaře herečka avizovala, že i když dům zvenku vypadá jako hotový, uvnitř tehdy chybělo téměř vše. Základem byla kuchyně a také podlahy. A jak se zdá, ty už mají nyní hotové i nahoře v podkroví.

První hotový pokoj je určen pro Biserova staršího syna z předchozího vztahu Teodosia. „Teo, ty se stěhuješ už dneska. Lukova cimra bude hned zítra, že?“ řečnila Arichteva s humorem. Z hotové místnosti měla zkrátka radost.

Manželé měli v plánu se do domu nastěhovat během letošního léta. To ještě zdaleka nekončí. Zbývá už jen vybavit pokoje nábytkem a zútulnit místnosti, pak se mohou stěhovat!

Video
Video se připravuje ...

Veronika Arichteva přiznala: Na druhé dítě není čas! Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Fotogalerie
31 fotografií