Martina Pártlová se matkou stala před dvěma lety a už nemá v plánu své dceři Stelle pořizovat sourozence. 

„Druhý už ne, jsem stará. Myslím, že nám jedna dcera bohatě stačí. Navíc je strašně živá, nechápu, po kom, takže se opravdu nenudíme. S Pepou jsme hodně pracovně vytížení, takže bez babiček se to neobejde. Oni si lidi při pohledu na mě a Veroniku myslí, že jsme těhotné, ale nejsme. To jsou jen naše pupky, co nám zůstaly po těhotenství,“ řekla Blesku se smíchem zpěvačka.

Video
Video se připravuje ...

Veronika Arichteva přiznala: Na druhé dítě není čas! Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Zatímco Martina už druhého potomka nechce, Veronika Arichteva pro změnu ano. „Moc bych si přála, aby se nám povedlo druhé dítě, tedy třetí,“ netají se herečka, která má s režisérem Biserem Arichtevem (46) tříletého syna Luku a ještě se starají o Tea (14), kterého má Biser z předchozího vztahu.

Populární trojice, která si říká 3v1, je často terčem vtípků na další těhotenství. Kdyby se trochu snažily, mohly by být rázem 3vtom...

Místo toho ale trio uspořádalo bazar nazvaný Bizárek 3v1. V radlické kulturní sportovně se prodávalo nejenom oblečení, které tyto dámy nikdy nestihly vynosit, nebo do něj zhubnout. Navíc byly k dostání i hračky, knížky a různé potřeby pro děti. Též byl slavnostně pokřtěn jejich demotivační diář na rok 2024. Téměř hodinu před začátkem akce se začala tvořit fronta nadšenců, díky nimž se vydělalo 484 486 tisíc korun.

Díky všem, kdo jste včera přišli na bizárek a dali do kupy tuhle krásnou částku pro Fond ohrožených dětí Klokánek,“ dodala Nikol.

Fotogalerie
41 fotografií