Nikol Štíbrová, po svatbě Leitgeb, si se svými dvěma ratolestmi rozhodně neužívá poklidné dovolené. Oba chlapci – jak starší Mathias (5), tak i mladší Tobias (za pár dní 2) – jsou jak z hadích ocásků a uhlídat je, to je občas úkol zcela neřešitelný. Kvůli tomu se snadno stane neštěstí, které skončí slzičkami... a šitím. „Zdravíme z dovolený. Mauglí tradičně – první den rozseklá hlava,“ hlásila totiž z dovolenkového resortu Nikol. „První minuty jedeme naplno,“ doplnil její partner.

Svá slova doprovodila známá blondýnka, jež se před kamerami začala objevovat už v dětství, aby se pak proslavila v pubertě účinkováním v seriálu Pojišťovna štěstí, takzvaným storíčkem. V tom byl roztomilý Tobias v náruči svého tatínka Petra Leitgeba (36) zachycen s krvavým šrámem na čele. Záběr doprovázela – stylově – písnička Push it to the Limit (volně přeloženo do češtiny jako „posunout na hranici možností“) z filmu Zjizvená tvář.

Video
Video se připravuje ...

Nikol Štíbrová o děsivé bouračce: Auto bylo na odpis, já na prášky! Markéta Reinischová

Klouček si tedy dovolenou užije se šrámem na hlavě ne nepodobným jizvě, kterou má Harry Potter. A prozatím je pořádně zafačovaný. „Nemusí to mít šestkrát kolem hlavy, ale jinak efektivita super,“ reagoval na snímky chlapečka s ovázanou hlavou záchranář Marek Dvořák, s nímž Nikol coby starostlivá matka Tobiasovo zranění podle všeho konzultovala. „Doktorovi bylo asi 90. Asi se chtěl trefit,“ reagovala s humorem sobě vlastním Nikol.

Dvořáka, jenž malého „Mauglího“, jak mu Nikol láskyplně přezdívá, už jednou v minulosti zachránil, když coby tříměsíční miminko přestal dýchat, tento způsob ošetření upřímně pobavil a spekuloval nad tím, že tento lékař je „takovej ten stejnej, co vám přijde vyčistit ucpaný odpady a večer tancuje u bazénu“, jisté bylo, že Tobias již po pár hodinách čile skákal po hotelové posteli, jako kdyby se mu vlastně ani nic nestalo...

Fotogalerie
57 fotografií