Profesionální celebrita Kim Kardashianová je už po nějakou dobu oficiálně single... a zřejmě jí to není dvakrát nejpříjemnější. Ačkoliv se šušká, že randí s hvězdou NFL Odellem Beckhamem Jr. (30), na instagramu to skoro budí dojem, že je „na lovu“! Jak si jinak vysvětlit poslední její příspěvky, v nichž hrají prim její prsa? Svůdná Kim na snímcích velmi mizerné kvality pózuje před objektivem jenom v blyštivé podprsence.

„Všechno je to Gucci,“ uvedla lakonicky u fotografií, které působí skoro jako z natáčení nějakého lechtivého filmu vteřinu předtím, než ze sebe „herci“ strhnou poslední kousky oblečení. Není tedy pochyb, že ony bikiny z kamínků, které mají co dělat, aby udržely její silikonové přednosti na místě, stojí závratnou částku...

Video
Video se připravuje ...

Kim Kardashian umí být sexy Instagram

A i když obvykle ex-manželka rappera Kanye Westa (46) sklízí za svá obnažená selfíčka obdivné komentáře, tentokrát tomu tak nebylo. „Proč? Prostě, proč?! Měla bys dospět, Kim,“ navrhovali jí její followeři, jichž má jenom na instagramu, kam sdílí každou drobnost ze svého života, závratných 364 milionů. „Jak laciné. Tohle přece nemusíš dělat...“ objevuje se v dalších hojně „lajkovaných“ reakcích... Nicméně posuďte sami.

Fotogalerie
50 fotografií