Těžko uvěřit, že v červenci měla legendární Madonna na kahánku. Skončila na jednotce intenzivní péče, jelikož ji do kritického stavu údajně přivedl septický šok. Co jí ho ale způsobilo, to už nikdo z jejího okolí neupřesnil. Několik dní byla ve vážném stavu a její bližní se už obávali nejhoršího, ale vykřesala se z toho a na slabosti těla už podle všeho tato zpěvačka dávno zapomněla. To, co totiž předváděla na narozeninové oslavě synka Davida Banda Mwale Cicconea, bylo málem už na hraně.

Videosestřih a fotky z dekadentní párty, která se konala v The Fleur Room v New Yorku, konkrétně v centru Manhattanu, byly jasným důkazem, že více nežli čerstvě plnoletý mladík si akci užila jeho maminka. Společně s několika spoře oděnými členy svého týmu Celebration Tour si pořádně zadováděla - ačkoliv je pravdou, že ona jiskra už dávno někde vyhasla a místo rajcovní provokace takový taneček s množstvím kopulačních pohybů budil u pětašedesátileté ženy spíše rozpaky.

Video
Video se připravuje ...

Madonna: Královna popu i skandálů. Samotný papež ji zakázal koncerty v Itálii. Videohub

Madonna svým silikonem vyplněným pozadím dorážela nejenom na tanečníky a tanečnice, z nichž některé měly pod průhlednými tílky vidět holá ňadra bez podprsenky, ale i na svého aktuálního partnera, učitele boxování Joshuu Poppera (30), který je o dobrých 35 let mladší nežli ona. Podle komentářů na sociálních sítích by si ale měla podle svých fanoušků konečně uvědomit, že je už v babičkovském věku, a ne si pořád hrát na teenagerku a litovali zpěvaččiny potomky, kteří s touhle maminkou nejspíš neměli žádné normální dětství.

Jinak však na oslavě nechyběly klasické propriety jako třeba dort s množstvím svíček a samozřejmě i dárky. Madonna synkovi věnovala koženou kabelku s diamantovým nápisem „thief“ (což česky znamená „zloděj“). „Všechno nejlepší, Davide. Ukradl jsi mi srdce!“ hlaholila při jejím předávání. Davida totiž Madonna adoptovala v době, kdy byla ještě manželkou hollywoodského režiséra Guye Ritchieho (55). Objevila ho v malawském sirotčinci Home of Hope (který částečně financovala), kde se chlapec léčil se zápalem plic. A údajně to byla láska na první pohled...

Fotogalerie
59 fotografií