Fanoušci Madonny na začátku letošního léta málem vypustili duši úlekem: Nejenže se zdálo, že dlouho plánované turné vůbec nebude, ale nebylo ani jisté, zda zpěvačka a skladatelka vůbec přežije! Nakonec naštěstí všechno dobře dopadlo, Madonna se z jednotky intenzivní péče vrátila domů, postupně se dává dohromady a turné bylo posunuto jen o pár týdnů. Zpěvačka udělala všechno pro to, aby fanoušky nezklamala. 

Plánované turné The Celebration Tour přitom nebude jen tak ledajaké: Jde o vůbec první koncertní šňůru, na které Madonna zazpívá své hity ze starších alb a jiných dekád! Dosud se zpravidla soustředila jen na aktuální tvorbu, které měla vždycky dostatek. 

Turné odstartuje už 14. října, a tak má královna popu plné ruce práce. Fyzicky je zatím stále slabší, co nevidět ale plánuje začít zkoušet i choreografii. „Stále se zotavuje, ale už se nemůže dočkat, až se vrátí ke zkouškám,“ prozradil v pondělí zdroj ze zpěvaččina okolí listu The Sun

Do té doby alespoň fanoušky uklidňuje na sociálních sítích. Před pár dny například už zase sdílela sexy foto v korzetu – přesně tak, jak je u ní zvykem. Z nějakého důvodu v něm sice pózovala na záchodě, to ale u Madonny zřejmě už nikoho ani nepřekvapí. „Jsem celá naparáděná a nemám, kam jít. Ale brzo, už velmi brzo pojedu za vámi,“ vzkázala z toalety. 

Video
Video se připravuje ...

Bez urážky Zuzany Bubílkové: Madonna s vibrátorem a Kajínek se samopalem Zuzana Bubílková

Fotogalerie
148 fotografií