Slavná popová ikona byla minulý měsíc převezena na JIP s bakteriální infekcí a její stav byl velmi vážný. Dokonce musela být na čas zaintubována, což znamená, že jí byla do dýchacích cest zavedena trubice zajišťující umělé dýchání a zabraňující aspiraci (vniknutí žaludečních šťáv do dýchacích cest). Přestože je už Madonna ve svém domě v New Yorku, stále se ještě zotavuje a bojuje se stále přetrvávajícími slabostmi a nevolnostmi. Dokonce muselo být narychlo odvoláno její chystané velkolepé turné.

Zpěvačka se na něj přitom velmi intenzivně připravovala, a spekulovalo se proto, že důvodem jejího kolapsu bylo to, že ve svém věku přecenila své síly. Dokonce přecházela vysoké horečky, co ji trápily. Nyní však zahraniční média přinesla detaily jejího kolapsu: Madonna byla prý hospitalizována kvůli akutnímu septickému šoku. Lékaři, co ke zpěvačce v bezvědomí přispěchali jako první, jí podali Naloxon, tedy lék běžně používaný při podezření na předávkování opiáty!

Video
Video se připravuje ...

Madonna: Královna popu i skandálů. Samotný papež ji zakázal koncerty v Itálii. Videohub

To však ale podle všeho nebyl případ interpretky hitů Vogue, Like a Prayer či Papa Don't Prech. Neexistuje žádný důkaz, který by naznačoval, že by se Madonna, byť se veřejně mnohokrát přiznala ke svému užívání ne zcela legálních látek, předávkovala jakoukoliv drogou. Naloxon, v USA prodávaný pod názvem Narcan, se totiž experimentálně podává právě při výše zmiňovaném septickém šoku - zlepšuje průtok krve tělem.

„Ačkoliv se Madonna těší, že se co nejdříve vrátí do práce, bere své zotavení velice vážně. Nechce nic uspěchat, takže se zaměřuje především na své zdraví. Má kolem sebe neuvěřitelný systém podpory a váží si veškeré lásky, které se jí dostává. Je to práce, na kterou se soustředí, ale cítí se sebejistě a každým dnem lépe,“ citoval magazín Us Weekly zdroj z jejího blízkého okolí.

Fotogalerie
56 fotografií