Fanoušci po celém světě jsou aktuálně jako na trní. Legendární pěnice Madonna, která silně ovlivnila historii popové hudby, je ve vážném stavu na jednotce intenzivní péče. Madonna byla převezena do nemocnice v sobotu ve vážném stavu  poté, co ji našli v bezvědomí.

Ihned musela být intubována a nebylo vůbec jisté, zda přežije. „Připravovali jsme se na nejhorší. Nikdo nevěděl, jak se situace vyvine,“ cituje britský Daily Mail nejmenovaného člena Madonniny rodiny, která se okamžitě sjela na místo.

Až ve středu její manažer Guy Oseary oznámil světu pravdu. Stav je tak vážný, že zpěvaččin tým musel odložit začátek severoamerického turné, které mělo odstartovat 15. července velkolepou show v kanadském Vancouveru. Bez bližších detailů uvedl, že příčinou vážného stavu a následné hospitalizace byla „závažná bakteriální infekce“. Její stav se prý lepší, nicméně přesto zůstává v lékařské péči.  

Pouhé dva dny před svou hospitalizací sdílela královna popu na svém instagramu několik fotek, které se na první pohled od jejích běžných příspěvků nijak neliší – Madonna si na nich nechává dělat vlasy nebo odpočívá mezi prací ve studiu. 

Jeden velký rozdíl tu ale přeci jenom je: zpěvačka, ze které jindy prýští energie jako z gejzíru, působí jako vyměněná. Zatímco ji kadeřnice připravuje účes, nedovede ani udržet víčka otevřená, za klávesami schlíple sedí s pitím v ruce, dívá se do prázdna a působí, jako by se každou chvílí měla zhroutit, a na dalším snímku dokonce leží na zemi, ale stále se snaží usmívat. 

Podle webu Page Six měla Madonna v posledních dnech před kolapsem běžně pracovat 12 hodin denně, protože se připravovala na nadcházející turné. Bohužel, obrovský zápřah se jí krutě vymstil. 

Video
Video se připravuje ...

Madonna: Královna popu i skandálů. Samotný papež ji zakázal koncerty v Itálii Videohub

Fotogalerie
281 fotografií