Russell Crowe je v Karlových Varech poprvé. Chvilku si odpočinul v Grandhotelu Pupp, kde je v jednom z luxusních apartmánů ubytovaný, a pak se se syny Charlesem a Tennysonem a dalšími lidmi vydal na kolonádu. Kluky má herec s exmanželkou Daniellou Spencerovou. Do Varů ho doprovází půvabná blondýnka, která Russela drží za paži. Vzhledem k tomu, že je drobná, tak mu dosahuje po ramena. 

Během procházky rozdal desítky autogramů a navštívil místní obchody. Majitelé ho nadšeně vítali, Russel se s nimi i ochotně vyfotil. Je zřejmé, že filmový Gladiátor nemá hvězdné manýry a na své příznivce je velmi milý. 

Video
Video se připravuje ...

Ředitel karlovarského festivalu Mucha otevřeně o nemocném Bartoškovi: Není to fatální! Markéta Reinischová

Ó můj bože… Karlovy Vary jsou nádherné,“ napsal na Twitter Crowe a přidal dvě fotky z lázeňského města. Vary ho prostě dostaly do varu, a co teprve až v pátek večer brkne do strun! 

Naposledy jsme hráli v Evropě v roce 2017. Nestává se to často. Koncert je zdarma... Není potřeba lístek. Žádné zasrané registrační blbosti. Objevíš se a uvidíš show. Natáčíme tady dokument,“ vyzývá na svém Instagramu Russell. 

Zvedni prdel, nasedni do autobusu, vlaku, letadla nebo auta. Užij si příležitost, která je přímo před tebou. Karlovy Vary jsou historicky důležitým a krásným lázeňským městem, které v minulosti hostilo Beethovena... Chopina... Wolfganga Amadea Mozarta...“  napsal před pár dny.

Fotogalerie
107 fotografií