Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Slavné milovnice výstřihů: Těmto dámám se do očí dívat nebudete!

/
  • Které slavné dámy rády vystavují svůj dekolt?
    29. června 2023 ● 05:00

    Nejedna slavná dáma moc dobře ví, že na červeném koberci bývá vysoká konkurence. Do zbraně je proto radno povolat všechny přednosti! Připomeňte si s námi róby slavných žen, které se toho opravdu nebojí. 

  • 1.

    Megan Foxová (37)

    Velkou milovnicí výstřihů je nepochybně americká herečka Megan Foxová. Róba, ve které 18. května dorazila na akci časopisu Sports Illustrated v New Yorku, ale přece jen mnohým vyrazila dech. Průhledná róba od návrháře LaQuana Smithe (34) byla pěkně odvážná. 

  • 2.

    Kim Kardashianová (42)

    Kim Kardashianová sice aktuálně své světoznámé křivky spíše zjemňuje, v roce 2019 se ale ještě pyšnila tělem tvaru přesýpacích hodin, na jaké jsme byli roky zvyklí. Obzvláště vyniklo na akci amfAR Gala, kam dorazila ve vintage šatech značky Versace. 

  • 3.

    Cara Delevingnová (30)

    Známá provokatérka Cara Delevingneová sice na každoroční charitativní akci Parsons Benefit v luxusním italském podniku Cipriani Wall Street v New Yorku 24. května 2023 oblékla kalhotový kostýmek, nebyla by to ale ona, kdyby nebyl trochu „speciální“.

     

    Model značky Balmain z dílny módního návrháře a Cařina dlouholetého kamaráda Oliviera Rousteinga (36) se skládal z dlouhých kalhot a sáčka, jehož rukávy přecházely rovnou v rukavice a zakryly i dlaně a prsty. Naopak hrudník byl ale značně odhalený...

  • 4.

    Christina Aguilerová (42)

    Zpěvačka Christina Aguilerová zaujala letos 30. března na cenách GLAAD Media Awards v hotelu Beverly Hilton v Los Angeles. Oblékla si na míru ušité dlouhé černé šaty bez rukávů poseté flitry, které doplnila extravagantními rukavicemi ze stejného materiálu. Autorem róby byl španělský módní návrhář Luis De Javier.

  • 5.

    Alessandra Ambrosiová (42)

    Brazilská topmodelka Alessandra Ambrosiová letos svůj hrudník vystavila na filmovém festivalu v Cannes. Za originální blyštivou róbou s kapucí a bez rukávů stál návrhář Elie Saab. 

  • 6.

    Jennifer Lopezová (53)

    Novopečená paní Afflecková zazářila ještě před svatbou v roce 2020 na cenách Los Angeles Film Critics Association (LAFCA). Šaty s dlouhou sukní a dlouhým rukávem jí svou originální barvou šly krásně k pleti, a co víc – obrovský výstřih zdůraznil její božské křivky. Také autorem této róby byl Elie Saab. 

     

  • 7.

    Katy Perry (38)

    Zpěvačka Katy Perry (vlastním jménem Katheryn Elizabeth Hudsonová) rozproudila krev všem přítomným na cenách Country Music Association Awards (CMA) v roce 2022. Inspirována žánrem country music oblékla džínový korzet s pekelně odvážným výstřihem portugalsko-londýnské značky Marques Almeida.

  • 8.

    Georgina Rodriguezová (29)

    Argentinská modelka Georgina Rodriguezová se na cenách Latin Grammy Award pro osobnost roku pokusila své mohutné vnady zkrotit v bledě modré róbě poseté kamínky, moc jí to ale nešlo. Bývalou přítelkyni Cristiana Ronalda oblékl arabský návrhář Ali Karoui. Mnohým přípomínala sexy Popelku! 

  • 9.

    Galerie

    Na další slavné sexy modely se podívejte do naší galerie. 

     

    Video
    Video se připravuje ...

    Jaké šaty poletí v roce 2023. Videohub

    Fotogalerie
    36 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 0

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy