Bisexuální herečka se kromě svých tvůrčích dovedností proslavila i vztahem s herečkami Kristensten Stewartovou nebo Carou Delevigneouvou, s tou chodila dva roky. Jejich rozchod se neobešel bez skandálu, jen pár dní poté, co Ashley Caru opustila, se začala scházet s rapperem G-Eazyim.

Sexy kráska ale nakonec skončila v náruči dědice ropného impéria Brandona Davise (43), se kterým se dokonce už i zasnoubila. O jejím vztahu s o deset let starším miliardářem se začalo mluvit letos v lednu, v únoru zamilovaný pár informaci potvrdil a už v červenci se krásná Ashley, která se proslavila například díky seriálu Prolhané krásky, chlubila diamantovým zásnubním prstenem.

„Láska mého života,“ jásal nastávající ženich u detailního záběru na šperk na levém prsteníčku jeho snoubenky, kterým se pochlubila na instagramu. „Můj nejlepší příteli, miluji tě,“ napsala svému snoubenci veřejně.

Z nového seriálu Wildernes, kde ztvárnila jednu z hlavních postav, a to Caru Parkerovou, budou diváci mile překvapeni už při prvním dílu. Kromě toho, že se ukáže nahá, střihne si i pořádně žhavou postelovou scénu, hraje totiž ženu posedlou ženatým mužem. Mrkněte do galerie a posuďte sami…

Video
Video se připravuje ...

George Clooney je sexy v každém věku youtube

Fotogalerie
33 fotografií