Táňa, kterou televizní diváci znají z pikantní reklamy na přípravek na podporu erekce a sexuální výkonnosti, natočila pořádně žhavé video z maderoterapie (typ masáže kombinující ruční lymfodrenáž s intenzivní masáží pomocí dřevěných pomůcek). „Maderoterapie s úsměvem,“ okomentovala záběry. A úsměv jistě vyloudila na tváři i mnohým svým sledujícím... 

Masáž totiž probíhá ve spodním prádle, aby mezi pokožkou klienta a rukama a nástroji maséra vůbec nic nepřekáželo. A Táňa, známá provokatérka, si pro tuto příležitost oblékla rajcovní krajkový komplet, který svou teplou žlutou barvou na její opálené pokožce navíc jen zářil. 

Táňa se na masážním lehátku postupně otáčela ze všech stran a úhlů a milovníci jejích křivek si tak opravdu přišli na své. „Kdybych se v mládí lépe učil, mohl jsem být také masér a pod rukama by mně procházely krásné ženy ve svůdném spodním prádle.  Ale co už, pozdě bycha honit,“ posteskl si například jistý Zdeněk a mnoho lidí to vidělo stejně.

Bystroňová působí také jako cage girl, tedy dívka, jež během zápasů MMA v rámci přestávek ukazuje pomocí tabulí, jaké kolo je před námi.

 

Video
Video se připravuje ...

Táňa se v prádélku natočila na masáži. Instagram

Fotogalerie
104 fotografií