Je to už skoro 20 let, co skupina Tokio Hotel lámala svými hity Durch den Monsun či Schrei hudební žebříčky a dívčí srdéčka. Od té doby se však mladí muži působící v této kapele, která se soustředila na jakýsi indie elektropop, notně změnili. A mohli se o tom na vlastní oči přesvědčit návštěvníci mnichovského Oktoberfestu u našich zahraničních sousedů, na oblíbené akci plné piva, preclíků a tradic.

Kytarista Tom Kaulitz (34) dorazil se svým bratrem-dvojčetem Billem Kaulitzem (34) a hned při příchodu způsobili oba bratři pořádný poprask. Tom, manžel krásné Heidi Klumové (50), si oblékl klasické krojové „lederhosen“, které doplnil sakem a košilí, což dohromady působilo velmi tradičně i elegantně zároveň. Rozhodně by v něm už ale nikdo nepoznal toho teenagera, jenž ve své době preferoval hip-hop styl oblékání, pyšnil se dredy a nikdy nesundával kšiltovku.

Video
Video se připravuje ...

Zpěvák Tokio Hotel předváděl na módní přehlídce Youtube.com

Jeho bratr Bill vypadal poněkud... exotičtěji. Není pochyb, že se ještě stále tak trochu hledá. Ta tam je totiž jeho image „emaře“ s černou patkou a silně nalíčenýma očima. Extravagantní styl mu je sice stále blízký, i tak byste ho ale bez přehánění po těch letech nepoznali. Na Oktoberfest zvolil krojový oblek ve velice nezvyklých barvách pro muže. Lesklé růžové kraťasy s vestičkou doplnil růžovými střevíčky na vysokém podpatku, díky čemuž na sebe upoutal hodně nežádoucí pozornosti a nevhodných slovních výrazů na svou image...

Nezdálo se však, že by ho to nějak omezovalo. Naopak. Podle fotografií, na kterých byl během návštěvy akce zachycen, bylo vidět, že se skvěle baví. Společně s kamarádem zašel na panáčka, vyzkoušel si dokonce i jednu z místních divokých atrakcí... Rozhodně se zdálo, že vše prožívá daleko intenzivněji než jeho bratr, jenž si zřejmě všechno bez své lepší polovičky nedokázal pořádně užít. Ostatně posuďte sami v naší galerii.

Fotogalerie
37 fotografií