Legendární saxofonista je i po osmdesátce stále v jednom kole. Jezdí po kšeftech od Aše po Košice a snaží se zajistit sebe, manželku Dádu Patrasovou (67) a nyní i dceru. „Anička je strašně silná a já to beru tak, že každý koncert teď hraju i pro ni. Jsem připraven jí maximálně pomáhat. Co vydělám, dám klidně do její léčby!“ řekl Blesku Slováček. „Věděli jsme to delší dobu, ale Anička to chtěla oznámit sama,“ objasnil táta Felix.

Pevný hlas

Muzikant chce být pro dceru i fyzickou oporou, ale čeká ho turné s projektem Felix Slováček a magická Šumava i řada dalších vystoupení. „Budeme si pravidelně volat, a když budu v Praze, budu jí nablízku. Zvládneme to, musíme!“ doplnil muzikant, který se snažil mluvit silným, pevným hlasem, aby nebylo znát, že je také zlomený. Musí přece podporovat obě své »holky« – Aničku i Dádu, která návrat onemocnění dcery nese velmi špatně.

Nádor v plicích

Slováčková v roce 2019 porazila rakovinu prsu, teď ale bojuje s jiným typem zákeřné choroby. „Usadila se mi tentokrát v plicích... Ale i tak jsem připravena znovu k boji. Minimálně dnes jsem se na ten boj už trochu připravila,“ napsala zpěvačka a herečka mimo jiné ve svém prohlášení.

Video
Video se připravuje ...

Anička popsala zákulisí svého koncertu v Lucerna Music Baru. Pomáhal jí táta Felix! Instagram / @anna_julie_slovackova

Fotogalerie
55 fotografií