O svých partnerech dcera slavných rodičů Dády Patrasové a Felixe Slováčka Anička vždy raději mlžila. Vždy, když o svém příteli promluvila, vztah zkrachoval. „Teď naposled jsem však přiznala, že jsem zadaná, a musím to zaťukat, vztah trvá. Nejde ale o nikoho známého, je to prostě jeden chytrý, vtipný super týpek,“ přiznala Slováčková v rozhovoru pro magazín Téma.

Nového přítele našla v okruhu svých přátel a také ve svém pracovním rybníku. „Můj současný přítel je muzikant, ale znali jsme se dlouho předtím. Než jsme spolu začali chodit, byli jsme předtím nejlepší přátelé,“ svěřila se Anička s tím, že to může být jeden z nejlepších začátků vztahu. „To asi je. A taky nejhorších konců, když to nevyjde,“ smála se zpěvačka.

A stejně jako jiné zamilované ženy, i ona v poslední době přemýšlela o rodině. Bohužel kvůli svému onemocnění spíš přemýšlela o adopci. „Přiznám se, že jsem v posledních měsících o mateřství přemýšlela dost, líbila se mi představa, že v břiše nosím dítě,“ prozradila Slováčková s tím, že by dítě chtěla.

Nyní má nicméně zcela jiné starosti. Podle Super.cz Anička dnes nastupuje na první chemoterapii. Rakovina se jí rozšířila do obou plic. Dva roky ji trápil kašel, lékaři se domnívali, že za to může reflux, až jistá lékařka jí na konci srpna diagnostikovala rakovinu.  

Video
Video se připravuje ...

Anna Slováčková koncert v Lucerně Matyáš Janíček

Fotogalerie
47 fotografií