Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Mrazivé přiznání Aničky Slováčkové (28): Lavina podpory v boji s rakovinou plic! Tu svini porazíš

/
  • Anna Julie Slováčková
    Anna Julie Slováčková (Profimedia, archiv)
    6. října 2023 ● 08:18

    Včerejší oficiální přiznání Aničky Slováčkové (28) o tom, že znovu musí bojovat se zákeřnou rakovinou, zdrtilo většinu jejích slavných kolegů. Okamžitě jí začali vyjadřovat obrovskou podporu a soucit na sociálních sítích...

    „Vybojovala jsem si to poprvé – věřím, že to zvládnu i podruhé. Chtěla jsem vám to říct až po našem včerejším křtu v Lucerna Music Baru…  a taky jsem doufala, že můj první příspěvěk po celém tom nádherném večeru bude o něčem jiném, ale už je to stejně venku a já k tomu samozřejmě vyjádření dát musím... Člověk míní… a něco tam nahoře, nebo dole mění, a tak když jsem měla 8. 9. oslavovat vydání desky a nového klipu, potvrdili mi návrat rakoviny a na žádné oslavy už nebyla chuť. Co cítím? Strašnej vztek. A pochopitelně strach,“ svěřila se včera Anička na svém instagramu a slova podpory od jejích kolegů na sebe nenechala dlouho čekat...

  • 1.

    David Gránský

    Jako první reagoval na Aniččino veřejné oznámení herec, zpěvák a moderátor David Gránský (31): „My už jsme si to spolu všechno řekli… Ty víš, že jsem tu pro tebe. Jako tehdy. I teď tu potvoru porazíme! Nejsi na nic sama.“

  • 2.

    Daniel Krejčík

    Velkou podporu vyjádřil zpěvačce také herec a přítel Matěje Stropnického Daniel Krejčík (29): „Neznám nikoho, kdo by Tě neměl rád. A to dodává sílu jako blázen, sama ji musíš cejtit. Rozdala jsi tolik ze sebe na koncertech, v písničkách, na zámcích i v hospodě, že se Ti to musí vrátit a holt to zvládneš podruhý. Když to dáš podruhý, tak teda přísahám, že budu na holky a budem spolu vychovávat ty kočky, jestli teda furt chceš. Humor zapni nejčernější, von taky tuží kořínek. Objímačka. ❤️ …mám Tě rád (a v uších Nepopsanou)“

  • 3.

    Lucie Bílá

    Zpráva se citelně dotkla také zpěvačky Lucie Bílé (57): „Holčičko zlatá… Objímám tě.“ napsala do komentáře pod příspěvek.

  • 4.

    Michaela Tomešová

    „Aničko, seš ta nejsilnější bytost, kterou znám! Posílám spoustu energie. 🙏🏼 Všechno dopadne dobře, a pokud to zatím dobře nedopadlo, pak to ještě není konec,“ vyjádřila podporu své pěvecké kolegyni Míša Tomešová (32).

  • 5.

    Marta Jandová

    Oznámení nenechalo chladnou ani Aniččinu kolegyni a kamarádku zpěvačku Martu Jandovou (49): „Jsme s Tebou. Všichni,“ napsala stručně dcera známého rockera Petra Jandyse zřetelným rozlítostněním.

  • 6.

    Josef Maršálek

    Slova podpory zazněla i z úst známého českého pekaře a porotce Josefa Maršálka (41): „Lidi jsou zdraví a řeší sračky… život někdy nakládá nepřiměřeně. Aničko, kdybys COKOLIV potřebovala, jsem tady pro Tebe,“ uvedl s tím, že se na něj může Anička kdykoliv spolehnout.

  • 7.

    Veronika Arichteva

    „Aničko! Posílám sílu. Porazila jsi ji jednou, porazíš i teď! Myslim na tebe,“  reagovala známá herečka a influencerka Veronika Arichteva (37).

  • 8.

    Martina Viktorie Kopecká

    Farářka Martina Viktorie Kopecká (37), která si teprve nedávno sama prošla náročným coming-outem ohledně své sexuální orientace, se za Aničku pomodlila: „Myslím na Vás v modlitbě, přeji Vám jen to nejlepší.“

  • 9.

    Sandra Nováková

    Velký smutek vyvolalo oznámení slavné zpěvačky také v herečce Sandře Novákové (41): „Ach Aničko!!!! To mě tak mrzí! Ale ty tu svini porazíš, protože jsi neuvěřitelná bojovnice a nevzdáváš se. Myslim na Tebe! A věřim, že bude brzo líp,“ neskrývala své emoce.

  • 10.

    Aleš Háma

    „Aninko, moc na Tebe myslim, drž se má milá. Sílu posilám, je to svině, ale Ty to dáš,“ napsal herec a moderátor zábavních pořadů Aleš Háma (50).

  • 11.

    Michaela Kuklová

    Také pohádková princezna Jasněnka herečka Michela Kuklová (55), která sama musela v minulosti vést souboj se zákeřnou nemocí, se přidala se slovy podpory pro Aničku: „Aničko, objímám. Mám Tě moc ráda. Kdyby cokoliv, volej.“ 

  • 12.

    VIDEO:

    Video
    Video se připravuje ...

    Anna Slováčková - koncert v Lucerně Matyáš Janíček

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 10

denia: Už ani nepište o slováčkové Ať se s tím popere Se svojí rodinou a neotravuje s tím veřejnost

(13. 10. 2023 14:28)

deratizater: V Protiproudu si pan Hájek nic nevymýšlí pouze otiskuje necenzůrované názory předních vědců na covid a nezávislých novinářů a politiků na to proč začala válka na Ukrajině a proč byla zbavena neutrality .Rusko se dostalo do obklíčení a když selhala jednání tak na to zareagovalo tím že si vytváří na Ukrajině bezpečnostní pásmo .Rusko je uměle vyrobený nepřítel americkými kazisvěty a jejich poslušnými lokaji.Taky všemu slepě nevěřím jen hledám informace z jiných zdrojů a porovnávám .Tobě se líbí že u nás mohou být díky vlastizrádcům kazisvětští američani v neomezeném počtu a nadřazení naším zákonům?

(06. 10. 2023 13:27)

deratizater: Nobelová cena za vynález který doživotně poškozuje imunitu je velká prasárna. Nobelová cena ztrácí prestiž dostali ji už i masoví vrazi z řad politiků. Ta vakcína se původně vyvíjela proti rakovině a použila se na covid -19 s katastrofálními následky . Na pozdní následky očkování mRNA vakcínou která vyvolává celotělové záněty umírá ve světě mnoho lidí na srdeční selhání ,rychlou rakovinu,srdeční záně­ty,mrt­vice,­embo­lie i mnoho mladých lidí.Patologové vědí svoje ale bojí se až na vyjímky promluvit .Přečti si na Protiproudu v rubrice zdraví články předních světových vědců o covidu a mezi ně nelze zařadit Flégra ani Primulu či Kubka.

(06. 10. 2023 12:20)

apoho: Hmm, vědecké pojednání, že i Flégr a Maďar se svým týmem by se z toho mohli učit
Pokud si pamatuji, tak tento týden byla udělena Nobelová cena za medicínu právě za vynález v oblasti mRNA a boji s viry.
Takže váš příspěvek by jste jim měl poslat aby jste jim otevřel oči. Nebo - Ať žije hoax!

(06. 10. 2023 11:27)

deratizater: nečti bulvár když ti vadí že se věnuje vážně nemocným umělcům.Podle mne za vše mohou farmakomafiáni , politici a zločinci ve zdravotnictví kteří nutili ze zištných důvodů zdravé i nemocné do očkování mRNA vakcínami které trvale poškozují imunitu .Záměrně se neobjednávaly antivírové léky které při včasném nasazení mohly zachránit hodně infikovaných .Vakcíny zdravým poškodí imunitu a chronicky nemocné dorazí i běžná infekce a rychleji dostanou i rakovinu opakovaně kterou s oslabenou imunitou neporazí .Vylidnilo se tak i mnoho domovů důchodců kde se provádělo plošné očkování a žádná léková přednemocniční péče,nebylo by tomu tak kdyby dostali včas třeba Ivermectin.

(06. 10. 2023 11:12)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy