Anička se obrátila na sociální sítě s videem, jaké by mnoho influencerů nikdy nezveřejnilo. Sedí na něm na zemi uprostřed kuchyně jako oukropeček, hladí pejska a posléze si tak trochu bezradně schová hlavu do dlaní.

Záběry opatřila popiskem, ve kterém všechno vysvětlila. „Děcka… poslední měsíc jsem k vám byla trošku neupřímná, ale možná jsem spíš potřebovala lhát sama sobě, že všechno zvládám,“ přiznala.

Původně chtěla natočit, jak se svou fenkou Jindřiškou dělá blbosti, zatímco vaří oběd. Pak ale na telefon zapomněla - a on mezitím natočil zcela autentickou, „insta unfriendly“, jak Anička říká, chvilku.

„A mně vlastně, když jsem to pak viděla, přišlo dobrý ukázat v záplavě prosluněných fotek z dovolených, že realita léta může být i jiná. Tak jen jestli se necítíte dobře a potřebujete čas… dopřejte si ho. Netlačte na sebe. Nebuďte na sebe přísní. Nepomůžete tím ani sobě, ani nikomu jinému. Nezlobte se na sebe, když den u vody vyměníte za den v posteli. Když máte chřipku, tak si přeci taky půjdete lehnout, dáte nohy nahoru, čaj a paralen… Proč, když bude bolet duše, tak to budeme přehlížet?! Držte se. Žijte přítomností. Pusťte starosti a uvolněte hlavu… Stop overthinking,“ vzkázala všem svým sledujícím, kterých má přes 153 tisíc.

Naštěstí, když má těžký den, nachází Anička velkou oporu ve svém pejskovi. „Jindřiška záchranářka. Ví od mimina, co dělat s úzkostí, panikou apod… miláček empatickej,“ nemůže si ji zpěvačka vynachválit. Svou fenku vzala s sebou právě i na dovolenou do Chorvatska.

Táta Felix: Útěk do Egypta

Aktuálnímu psychickému rozpoložení Slováčkové dlouhodobě nepřidávají ani časté skandály jejích rodičů, hlavně mámy Dády Patrasové (67), která opakovaně bourala v opilosti. Soud už podle TV Nova vydal trestní příkaz a Patrasová za ohrožení pod vlivem návykové látky může dostat podmínku, veřejně prospěšné práce či pětiletý zákaz řízení. Felix Slováček (80) nechce svou ženu ani vidět, protože je - jak sám říká - věčně opilá.

Po návštěvě Tater s Aničkou raději hned odletěl do Egypta. Bez manželky. „Ještě by nám tu dovolenou zničila,“ řekl Felix o Dádě. Ani s tátou v Egyptě ale není Anička úplně šťastná. „Ustýskám se,“ přiznala hned zkraje pobytu.

Kdo by si ale myslel, že nemůže vydržet bez svého nového partnera, ten by se mýlil. Slováčkové totiž chybějí její čtyřnozí kamarádi, již zmíněná fenka Jindřiška a kocouři Filip a Alex.

Video
Video se připravuje ...

Anna Slováčková: Svalovci mi nic neříkají, u chlapa chci něco jiného. Kateřina Štichová

Fotogalerie
108 fotografií