Není to poprvé, co se Anna Julie Slováčková ve své tvorbě inspirovala skutečným životem. S písničkářem Pokáčem (31) například nazpívala duet I když jsme plešatý, ve kterém se vyzpívala ze své zkušenosti s rakovinou. 

Teď přiznala, že za novou písní s názvem Slunečnice se skrývá mnohem víc, než by se na první pohled mohlo zdát. „Jela jsem se synovcem a přistoupila slečna, která plakala. Já jsem jí pak dala při vystupování lístek z diáře, kde jsem napsala, že bude všechno fajn,“ popsala Gondíkové zážitek, který se jí stal před několika lety.

VIDEO: Anička Slováčková po rakovině: Na životosprávu teď kašlu!

Video
Video se připravuje ...

Anička Slováčková po rakovině: Na životosprávu teď kašlu! Gabriela Maryšková

„Asi za půl roku jsem řešila nějaké problémy a jela z finančního úřadu. Sedla jsem si do autobusu a rozplakala se. Když jsem vystupovala, tak mi někdo zaklepal na rameno a dal mi lístek. Byl to ten můj. Je vidět, že se dobro vrací,“ svěřila se dojemně. 

Nedávno vydaná deska s názvem Aura se ale podle zpěvačky neobešla bez problémů. „Měli jsme nahrát jedenáct písniček a já čtrnáct dní před tím chytila covid. Špatně se mi nadechovalo do vysokých tónů,“ posteskla si.

Úsilí se nakonec vyplatilo a písnička Nepopsaná pak získala první cenu v anketě Žebřík. „My jsme nevěděli, že vyhrajeme. Oslavovali jsme nominaci, popíjeli a najednou přišla produkční, že máme být za pět minut na jevišti a dostaneme první cenu,“ prozradila.

Fotogalerie
164 fotografií