Autorka hitů Nepopsaná, Sluneční zář nebo Co víc překvapila fanoušky novým sestřihem a barvou vlasů. A tentokrát se opravdu nejedná o paruku. „Byl nejvyšší čas na nějakou změnu. A jaro je pro mě odjakživa hrou barev. Chci už nechat tu šedivou Anču ve skříni a trochu se zas nadechnout života,“ vysvětlila Slováčková své pohnutky pro změnu image.

Video: Anna Julie Slováčková vypouští do světa nový klip a singl Sluneční zář

Video
Video se připravuje ...

Anna Julie Slováčková vypouští do světa nový klip a singl Sluneční zář Youtube.cz

Fanouškům připomněla, že fialová je její vůbec nejoblíbenější barvou už od základní školy. S vlasy sladila i odstín rtěnky. „Nedávno se mě někdo ptal, jakou barvu by měla moje aura – fialová byla jasná odpověď,“ dodala nadšená zpěvačka a vyzvala sledující, aby společně tento tmavý svět zaplnili barvami.

Novou vizáží, kterou se Slováčková vrátila do zlaté éry punku, ohromila kromě svých posluchačů také herecké a hudební kolegy. „ Aničko, tobě sluší vždycky všechno, ale je to tou duší tvojí, ta všechno přepere, i když ti někdy ujede ruka, krásná jsi,“ složila jí poklonu Mahulena Bočanová. „Ty seš nějaká hezká,“ červenal se Milan Peroutka a věnoval jí emoji květinu. „Super!“ pochválil ji Superstarista Martin Schreiner.

VIDEO: 7 pádů Honzy Dědka: Anička Slováčková o dětství a rodičích Patrasové a Slováčkovi…

Video
Video se připravuje ...

7 pádů Honzy Dědka: Anička Slováčková o dětství a rodičích Patrasové a Slováčkovi… FTV Prima

Fotogalerie
92 fotografií