V roce 2019 jí byl zjištěn zhoubný nádor prsu, kvůli kterému musela podstoupit chemoterapii a operaci. S následky rakoviny se dlouho vyrovnávala, ale to nejhorší má snad za sebou. 

Nejdůležitější je to, že i přesto, jakej jsem byla v šestadvaceti mimoň, tak při mně stále stojí ti stejní lidé, které mám ráda a kterých si vážím a za který bych se i další rok rvala. A taky to, že jsem byla celý rok zdravá. To, že můžu žít v zemi, kde nepadají bomby, mám rodinu v bezpečí a můžu žít svobodně. Za to ti, živote, děkuji. Bylo spoustu krásna. Bude ještě více krásna. Tak ukaž, co přinese můj 27. rok,“ píše s upřímným vděkem Anička. S krutou nemocí se rvala jako lev a porazila ji, takže už navždy bude mít ke svému zdraví respekt.

Video
Video se připravuje ...

Anička Slováčková po rakovině: Na životosprávu teď kašlu! Gabriela Maryšková

 

Chtěla bych napsat, že jsem si třeba konečně přestala kousat nehty, vypracovala si pekáč buchet, přečetla 10 knížek, nebo se naučila nějakou novou aktivitu... Vlastně jo! Začala jsem vyrábět lapače snů, náramky, svíčky a chodit na keramiku... To je můj budoucí business,“ přiznala herečka a muzikálová zpěvačka. 

Slováčková se naplno věnuje své kapele a již brzy vyjde další singl s klipem. „Jdeme trošku dál od našich sluníčkových singlů. Nechte se překvapit. My to milujeme,“ tvrdí zpěvačka. 

Fotogalerie
60 fotografií