„Dnes slaví 26. narozky moje milovaná sestřička Charlottka!!!“ napsala o víkendu na sociální sítě Ornella Koktová, někdejší modelka a svůdnice podnikatele Josefa Kokty, jehož odloudila z manželství s moderátorkou Gabrielou Partyšovou (44). Nesourodá dvojice však našla společné štěstí a Josef se záhy začlenil do rodiny. Dokonce s nimi účinkoval i v bizarní reality show Štiky. Víkend ovšem patřil pouze sestrám, a ze společného oběda se postupem času stala i večeře a oslava, jak se patří. Nechyběl dokonce ani čokoládový fondant místo dortu, zato se zapálenou prskavkou.

Na instagramu se Ornella nad zázrakem sesterství div nedojala. „Jsem moc vděčná za to, že ji mám… protože moc lidí nám v té rodině nezůstalo… Ale my se tu pro sebe máme a vždy si kryjem záda!“ zdůraznila poměrně depresivně Ornella. Narážela tím na vleklý rodinný spor s jejich maminkou Monikou Biniasovou (50), s níž se již obě před časem prakticky veřejně pohádaly a vzájemně na sebe zanevřely. Monika se pak přestěhovala do Německa za svou láskou, hokejistou Petrem Biniasem (v říjnu 26, tedy vlastně podobně jako Charlotte), co tam působí v nevýznamném německém klubu. 

Video
Video se připravuje ...

Charlotta se snažila prorazit zpěvem, takhle jí to šlo na castingu... FTV Prima

Přesto však Monika dění v Česku i život dcer stále aktivně sleduje a neváhá se k němu vyjadřovat. Když se Charlotte pustila do hubnutí, opakovaně ji skrze internet slovně napadala, obviňovala z podvodu či z toho, že místo diet dosáhla dokonalé figury bandáží žaludku.

To ale Charlotta popřela - je však pravdou, že je teď prakticky k nepoznání. Na snímcích ze sesterské oslavy předvedla už lehce vytrčené klíční kosti, čímž vyvolala mezi svými fanoušky obavy o své zdraví. „Nehubneš až moc? Tohle už není pěkný,“ varovali ji.

Fotogalerie
62 fotografií