Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Temná minulost oslavenkyně Meghan (41): Divoká svatba, sex a drogy!

/
  • Takhle Meghan Markleovou neznáte!
    4. srpna 2022 ● 13:10

    Předtím, než se z Meghan Markleové, která 4. srpna oslavila své 41. narozeniny, stala vévodkyně ze Sussexu, nebohá oběť rasismu v britské královské rodině a prakticky druhá princezna Diana (†36), byla to obyčejná holka, co se snažila prosadit v Hollywoodu a občas si pořádně zařádila.

    Vzhledem k tomu, že byla Meghan Markleová ještě před pár lety jenom tváří známou ze seriálu Kravaťáci, mohla si vést instagram a dávat na něj prakticky cokoliv. Svého profilu na sociální síti se sice musela poté, co se vdala za prince Harryho (37), vzdát, stejně tak jako svého blogu, mnohé snímky se však už staly téměř virálními a obletěly celý svět. I když sama Meghan by lecjaké momentky ze své minulosti dnes nepochybně nejradši vymazala z existence… Stejně jako hanbaté scény, které musela v seriálu zvládnout.

  • 1.

    První manžel

    Předtím, než se Meghan provdala za rusovlasého prince, už za sebou jeden svatební obřad měla. Své „ano“ řekla producentovi a hledači talentů Trevoru Engelsonovi (45). Byla to láska jako trám, která rychle zahořela a stejně tak rychle zase pohasla. Snímky, na nichž Meghan s Trevorem září jako dvě zamilované hrdličky, jsou dnes již minulostí.

  • 2.

    První svatba

    Svatba Meghan a Trevora byla pořádnou divočinou. Podle Meghanina otce Thomase Marklea (78) byly velmi odvážné už samotné pozvánky na svatbu, na nichž byla vyfocena nevěsta jenom v plavkách a s lahví piva v ruce. Obřad se konal ve velmi uvolněné atmosféře na plážích na Jamajce, a všech sto přítomných hostů bylo už při příchodu obdarováno taštičkou, kde se kromě uvítacího lístku ukrýval i sáček s marihuanou.

  • 3.

    Pro každou špatnost

    Bývaly doby, kdy byla Meghan, jak se říká, pro každou špatnost. Zahrát si na oslavě své vlastní veselky „beer pong“, tedy populární opileckou hru? Proč ne?

  • 4.

    Erotické scény poprvé...

    V seriálu Kravaťáci (Suits) z právnického prostředí ztvárnila Meghan postavu jménem Rachel, původně asistentku a později studentku práv, a kromě toho také lásku jedné z hlavních postav. Objevovala se zde pravidelně všech sedm sérií a byla neodmyslitelnou součástí děje. Scénář jí předepisoval nejednu peprnou scénu... Jako třeba soulož vestoje v kartotéce.

  • 5.

    ...a erotické scény podruhé

    Jindy ji zase v ději čekala umírněnější soulož v posteli - detailněji si ji můžete prohlédnout v naší galerii. Stud byl pro budoucí vévodkyni ze Sussexu v té době takřka tabu, jak tomu ostatně u mladých, začínajících hereček bývá...

  • 6.

    Reklamy

    Než se Meghan prosadila v seriálech, vydělávala si hraním v reklamách. Vzhledem k tomu, že jde o velice krásnou ženu s perfektní postavou, i ony reklamní spoty, v nichž se objevila, byly jaksepatří rajcovní... Často se před kamerou svlékala.

  • 7.

    Zábavné pořady

    Ani na tohle Meghan nebude nejpyšnější - kromě reklam se objevila také v pořadu Deal or No Deal, kde byla kráskou s kufříkem, v němž se mohla (a nemusela) skrývat nemalá finanční odměna. Její funkcí tam bylo jenom stát a hezky se usmívat. A v pravý okamžik otevřít kufřík. I takhle se začíná kariéra v Hollywoodu... 

  • 8.

    Selfíčka

    Jako každá druhá mladá žena, i Meghan plnila své sociální sítě, dokud je tedy ještě měla, selfíčky. Tu v zrcadle, jindy zase s legračními filtry. Třeba s ušima a čumáčkem pejska... No, u dvanáctileté slečny by se to dalo pochopit, ale u ženy ve věku 30+ je to mírně řečeno úsměvné.

  • 9.

    Motivační citáty

    Kdo pravidelně sledoval oficiální instagramový profil vévody a vévodkyně ze Sussexu, jistě mu neuniklo, jak často se na něm objevovaly různé motivační citace. Těm holdovala Meghan už v dobách, kdy ještě nebyla slavná.

  • 10.

    Přehnané úpravy fotek

    Ani Meghan na svém instagramu tu a tam neodolala a projela své fotky vylepšovacími aplikacemi. Přestože to se svou postavou nikdy nepotřebovala, bizarně si zúžila pas či protáhla nohy, takže na výsledné fotografii vypadá jako parodie sebe sama...

  • 11.

    V plavkách

    Meghan v plavkách? To byl úkaz od dob, co se provdala do královské rodiny, zcela neviděný. Na sociálních sítích se však dříve velice často objevovala v bikinách, ať už v bazénu, anebo třeba jak cvičí svou milovanou jógu.

  • 12.

    V hlavní roli prsa

    Stejně jako při natáčení, ani v soukromí neměla Meghan sebemenší problémy s odhalováním svého sošného tělíčka. Její ňadra mohli obdivovat fanoušci po celém světě... Tady je například Meghan se svou velkou kamarádkou, módní návrhářkou Jessicou Mulroneyovou (42). Snímek pochází z dovolené z Itálie, kam krásky společně odcestovaly v srpnu 2016.

  • 13.

    Slabost pro vojáky

    Někdejší seriálová hvězdička měla vždycky slabost pro pány v zeleném. Jistě tedy není náhodou, že ji okouzlil i princ Harry, co vystudoval královskou vojenskou akademii v Sandhurstu pod jménem Henry Wales. V roce 2007 se jako voják dostal do Afghánistánu. Odtud však musel být odvolán zpět do vlasti již po 77 dnech, protože se o jeho službě v Afghánistánu dozvěděl tisk a bylo to zveřejněno. Do Afghánistánu se ale vrátil, a byl tam od září 2012 do ledna 2013.

  • 14.

    Slabost pro alkohol

    Věřte tomu nebo ne, ale i Meghan Markleová si uměla užívat života. Neměla problém dát si na veřejnosti skleničku něčeho ostřejšího, anebo zapózovat se dvěma sklenkami vína zároveň. Dnes je z ní však seriózní dáma a hlavně dvojnásobná maminka - s Harrym má syna Archieho (3) a dcerku Lilibeth (1).

  • 15.

    Galerie

    Na další snímky Meghan Markleové z dob, kdy ještě nebyla celosvětově známou celebritou, se můžete podívat do naší galerie...

    Video
    Video se připravuje ...

    Harry a Meghan: Nejzásadnější okamžiky ostře sledovaného páru Mall.tv

    Fotogalerie
    133 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 1

nika70: Vy máte starosti, pisálci. Vy jste v životě dosáhli čeho? A jste na to pyšní, že pomlouváte druhé? Vy jste nebyli mladí a rádi jste se nebavili?!

(04. 08. 2022 19:01)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy