„Je to prostě tak, že mi na začátku září nebo na konci srpna bylo řečeno, že mám zpátky… onemocnění, které se jmenuje rakovina. Samozřejmě mě teď zase čeká nějaká léčba a tak no,“ přiznala herečka a zpěvačka v exkluzivním rozhovoru pro TV Nova, jenž byl ve čtvrtek večer odvysílán v Televizních novinách.

Zhruba v tu samou dobu se vyjádření na totéž téma objevilo na jejím instagramu. „Já jsem měla asi úplnou tmu v hlavě,“ popsala své pocity poté, co se dozvěděla, že se choroba vrátila. „Myslím, že jsem vlastně vůbec na nic nemyslela, nejdřív jsem byla v šoku, nechtěla jsem si připustit, že by to mohl být znovu tenhle verdikt… podruhý.“

„Podruhý, mám pocit, že to bylo ještě horší než poprvý,“ vysvětlovala. „Prostě šok a pak přišel strašnej vztek. Na celou tu situaci a na to, že se to má znovu opakovat,“ netajila Anička.

Ta rodině a blízkým přátelům smutnou novinu oznámila dříve, přičemž uvedla, že má od nich obrovskou podporu. „Stejně jako poprvý,“ uvedla. A bylo slyšet, že ji trápí dráždivý kašel. „Už nějak víme, do čeho jdeme, minimálně aspoň okrajově, co nás čeká. Jsou z toho špatní, ale jsou tu na tisíc procent pro mě,“ vysvětlila blondýnka, které tentokrát zákeřná rakovina napadla plíce. „Vzhledem k tomu, že momentálně to mám v plicích, tak bych chtěla vzkázat všem lidem, ať mají jakýkoliv zdravotní problém, tak ať neotálejí a k tomu doktorovi jdou.“

„Udělám si klučičí hlavičku, už nechci zažít to, co poprvé. Bylo opravdu traumatizující si vytahávat vlasy z hlavy,“ odtajnila na Nově Slováčková svůj plán udělat si krátký sestřih. A jak je vidět na sociálních sítích, už tak učinila. A rozpustilý sestřih jí moc sluší, škoda jen těch okolností, co k tomu vedly.

Dále dcera Felixe Slováčka a Dády Patrasové vysvětlila, že moc dalších rozhovorů dávat nebude, protože je to podle ní v této chvíli zbytečné. Hlavní je, aby nemoc opět porazila.

V minulosti už vyhrála boj nad rakovinou prsu a dvakrát měla také nezhoubné nádory (v letech 2013 a 2016).

Video
Video se připravuje ...

Anna Slováčková - koncert v Lucerně Matyáš Janíček

Fotogalerie
106 fotografií