Nápad na obnovení hitů Ivety Bartošové vzešel z hlavy jejího kapelníka Fredyho Bittnera, který si loni během velkolepého vzpomínkového koncertu na zesnulou zpěvačku vybral právě Šárku Vaňkovou

Je tam určitá podoba, nejen vizuální, ale i tím, jak člověk působí. Šárka stále působí jako taková holčička a tou Iveta zůstávala úplně do konce života. Navíc jsem viděl, jak ji ty songy baví, jak si je užívá, jako tehdy Iveta… Tak jsem Šárce nabídl, aby v tomto projektu s námi zůstala,“ sdělil Bittner. 

A tak se dali dohromady, Vaňková s kapelou nazkoušela Ivetiny hity a svou show odstartovali koncertem v pražském Strašnickém divadle. Tam zazpívala písně jako Hej pane diskžokej, Víš lásko, Tři oříšky nebo Juanita. Dohromady jich bylo celkem 22 a s duety jí přispěchal na pomoc její miláček Petr Vondráček

A písně zpívali tak zamilovaně a házeli na sebe tak láskyplné pohledy, až se neudrželi a před zraky diváků se na sebe vrhli. Předvedli vášnivou líbačku přímo na pódiu a nemohli se od sebe odlepit. 

Rozněžnělá zůstala Vaňková později i při dalších písních, kdy objímala kytaristu a následně pokračovala i v zákulisí. Na zpěvačku se totiž přišel podívat skladatel Jaroslav Uhlíř a Šárka mu hned vpadla do náruče. S projektem P.S.IVETA  kapela s Vaňkovou hodlá objet republiku. 

Video
Video se připravuje ...

Vaňková zpívá Bartošovou: Jede s ní na turné! Blesk TV

Fotogalerie
40 fotografií