Legendární Carla Bruniová, někdejší první dáma, zpěvačka a vyhledávaná modelka, ve středu v dojemném příspěvku na Instagramu prozradila, že bojovala s nebezpečnou chorobou – měla rakovinu prsu. Vážná nemoc jí byla diagnostikována už před čtyřmi lety. V tomto období byla ve značném stresu, protože její manžel, bývalý francouzský prezident Nicolas Sarkozy (68), bojoval proti drsným obviněním z korupce, a dvakrát byl u trestního soudu dokonce i odsouzen.

Během takzvaného „růžového října“, což je měsíc, kdy se na celém světě připomíná prevence rakoviny prsu a vyslovuje podpora nemocným ženám, zveřejnila video, v němž drží řadu cedulek s nápisy a postupně je odkrývá. Díky nim odhalila, že si prošla zákrokem na chirurgii, radioterapií i hormonální terapií. „Postupovala jsem obvyklou cestou při léčbě tohoto typu rakoviny. Měla jsem ale štěstí – moje rakovina ještě nebyla agresivní. A proč? To proto, že na to neměla čas,“ vysvětlovala.

Video
Video se připravuje ...

Prezidenta Sarkozyho napadl neznámý muž. Youtube.com

Chodí totiž pravidelně, vždy ve stejný den na mamograf. Nemoc tak u ní byla podchycena včas... „Kdybych to nedělala každý rok, tak dnes nemám levé prso,“ pokračovala. „Nezveřejňuji to proto, abych vám poskytla podrobnosti o svém zdraví. To se mi hnusí a dlouho jsem váhala, než jsem vůbec promluvila. Chci tím ale předat jedinou, zásadní zprávu pro všechny ženy, které mě sledují – každý rok si zajděte na mamograf. Závisí na tom vaše životy,“ zdůraznila stále krásná Carla.

Fotogalerie
49 fotografií