Hanbaté fotky Simony vznikaly v Dominikánské republice, kde vlastní apartmán, a opět se za fotoaparát postavil Lukáš Dvořák.

Celé jsem si to vymyslela sama, šla jsem do toho s myšlenkou ukázat svobodnou ženu, která nemá ustřižená křídla, která chce být v každé situaci krásná. Chci ženám ukázat, že i po 50 můžou vypadat skvěle nejenom ve společnosti, ale i v posteli, u plotny, na zahradě, nebo na ulici,“ svěřila se Blesku Krainová

Video
Video se připravuje ...

Simona Krainová odhalila zákulisí focení sexy kalendáře Simona Krainová Official

Nasekali jsme asi milion fotek, vybrali jsme jich 100, ze kterých jsme horko těžko vybrali 12 fotek na kalendář. Aby to bylo jiné, tak za každou třetí fotkou je jedna bonusová,“ prozradila modelka, která se netají tím, že šla s nahotou zase o krok dál. 

Kalendář je velmi odvážný, peprný a rajcovní, je to takový bonbonek pro mé skalní fanoušky,“ směje se Simona, která předchozí kalendář pojmenovala Fuck the Age. „S přibývajícím věkem jsme změnili název na Love the Age. Chci motivovat zralé ženy, aby se nebály a ukázaly svá těla." 

Už titulní fotka je pěkně žhavá. Simona je na ní nahá, prodloužený culík jí sahá až na zadeček a nad rukou vykukuje bradavka! Kalendář na rok 2024 jde do prodeje ve čtvrtek 5. října v 18 hodin. 

Fotogalerie
65 fotografií

Video
Video se připravuje ...

Provokatérka Simona Krainová: Jasný plán na život ve třech! Markéta Reinischová, Lukáš Červený