„Bylo nás 5. Teda… Ono nás bylo původně 10, že jo, ale dnes se nás sešlo 5, prošli jsme Prahu a udělali jsme si hezký den. Moji SuperStar,“ napsala na sociální síť zpěvačka Šárka Vaňková (35), která se před lety úspěšně probojovala až do úplného finále. Skončila na druhém místě, hned za Anetou Langerovou (36). Kromě Vaňkové se na sraz „pod koněm“ dostavila i Martina Balogová (44), Sámer Issa (38), Julián Záhorovský (38) a Standa Dolinek (39).

Jak Šárka, tak i zbylí účastníci první pěvecké reality show sdíleli celou řadu společných fotek a videí, z nichž bylo patrné, že k sobě mají ještě stále, po těch všech letech, velice blízko. Kdo nemohl, škoda a zdravíme vás,“ vzkázala Vaňková svým „spolubojovníkům“, a doplnila i kousavou poznámku: A kdo se tváří, že nás nikdy neviděl a že se v roce 2004 nestalo nic významného, respektujeme a taky zdravíme.“

Video
Video se připravuje ...

Šárka Vaňková: Co prozradila o vztahu s Petrem Vondráčkem? Šárka Stejskal, Elmer Carvalho

Tehdejší desítku začínajících zpěváků ještě doplňovali Petra Páchová (36), Petr Poláček (39), Veronika Zaňková (38), Tomáš Savka (39) a výše zmiňovaná Langerová. A kdo z nich se dnes obrací zády ke své minulosti, ke svým prvním krůčkům ve světě šoubyznysu, to se můžeme jen dohadovat. Jisté je, že na pětici „superstáristů“, co jsou stále v kontaktu, se čas nijak dramaticky nepodepsal a všichni vypadají v podstatě pořád stejně. Co myslíte?

Fotogalerie
67 fotografií