Nadějná zpěvačka, která účinkovala i v několika muzikálech, z Česka zmizela jako pára nad hrncem. Do Bratislavy ji přivedla láska k o šestnáct let staršímu muži. Po několika nevydařených vztazích v Česku zjistila, že vztah na dálku jí nevyhovuje a rozhodla se přestěhovat za přítelem Karlem.

Začátky ale nebyly vůbec snadné, přestože se nestěhovala až tak daleko. „Musela jsem si najít práci a vyřídit úřady, jako třeba cizineckou policii. Ničeho ale nelituji a jsem spokojená,“ prozradila webu Extra.cz Šárka, která se teď živí jako vizážistka. „To, co žiji teď, je opravdové. Nic imaginárního, nic, z čeho bych byla smutná. Je to můj svět,“ prozradila už dříve.

Šárka Vaňková se dostala do povědomí fanoušků díky soutěži SuperStar, kde získala krásné druhé místo, porazila ji tehdy Aneta Langerová. Jejímu osobnímu kouzlu propadl nejenom Sámer Issa, nějaký čas chodila i s Danielem Hůlkou a později i s Filipem Renčem. S režisérem se dokonce zasnoubila na romantickém Bali, místo svatby ovšem přišel rozchod.

VIDEO: Šárka zazářila v první řadě SuperStar, v poslední naopak Eliška Rusková! Prozradila, jak lákavou nabídku dostala...

Video
Video se připravuje ...

Eliška Rusková ze SuperStar dostala super práci! Návrat na velké pódium! David Turek, Jan Jedlička

 

Fotogalerie
31 fotografií