„Ahoj moji drazí fanoušci nebo followeři. Mně se dneska ráno stala taková strašně nepříjemná věc. Ráno jsem vstala a měla jsem na mejlu zprávu, jakože z instagramu, že do 24 hodin mi zablokují účet, z nějakého neznámého důvodu. Tak jsem na to hned reagovala, s tím, že asi není důvod, aby ho rušili. Bohužel se stalo to, že opravdu účet byl zrušen, ne do 24 hodin ale do hodiny a hned posléze mi přišla zpráva na WhatsApp, že můj účet byl napaden hackery," zněla slova herečky Alice Bendové ve videu, které sdílela prostřednictvím účtu své kamarádky Ivy Kubelkové.

„Začaly mi chodit na WhatsApp výhrůžné zprávy, že pokud jim nezaplatím tisíc dolarů, tak mi smažou celý účet. Aby ty výhrůžky podpořili, tak nejprve postupně odmazávali jednotlivé příspěvky a fotky, a když jsem nezaplatila, zrušili mi účet celý," svěřila se Blesku herečka. 

I přesto, že měla profil standardně zabezpečený, hackerům se do něj podařilo nabourat a všechno vymazat, což je pro ni obrovský zásah do soukromí. „Musím říct, že jsem to dost oplakala, měla jsem tam okolo devadesáti tisíc fanoušků a trvalo mi dva roky, než jsem si to vybudovala. Používám ho nejen ke kontaktu s nimi, ale samozřejmě i k práci a propagaci," dodala pětačtyřicetiletá maminka dvou dětí.

Smutná herečka si okamžitě založila nový profil s tím, že doufá, že jí fanoušci zachovají přízeň a budou ji sledovat i nadále. „Milé a srdečné Alici Bendové smazali hackeři účet, a to se nedělá, takže pokud jste ji sledovali, tak tady je její nový @alice_bendova_official," napsala k videu Iva Kubelková. 

VIDEO: Alice Bendová v novém seriálu Kameňák zazáří. Je manželkou Chucka Norrise!

Video
Video se připravuje ...

Alice Bendová v novém seriálu Kameňák zazáří. Je manželkou Chucka Norrise! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
73 fotografií