Herečka si v poslední době Tenerife, které je součástí Kanárských ostrovů, velmi oblíbila. „Jezdili jsme tam poměrně často, protože spousta našich kamarádů tam má byt nebo dům. Takže buď jsme bydleli u nich, nebo jsme si tam něco pronajali,“ prozradila s tím, že společnost jí vždy dělal partner Michal Topol (31).

Posléze jim ale tenhle systém přestal vyhovovat, a tak se rozhodli jinak. „Vůči těm lidem je to takový blbý a zase u těch pronájmů nevíte, kdo v té posteli spal před vámi. Tak jsme si tam prostě pořídili svoje bydlení,“ objasnila.

„Je to apartmán se dvěma ložnicemi s výhledem na oceán, který je v takovém menším komplexu. Jsou tam společné bazény, kulečník a ping-pong,“ pochlubila se Bendová, která přitom za bydlení v cizině musela asi sáhnout dost hluboko do peněženky. Ceny takových nemovitostí se v daném místě údajně pohybují až kolem 6 milionů korun.

Sama sexbomba známá například z filmů Báječná léta pod psa, Zoufalé ženy dělají zoufalé věci či Kájínek ale tvrdí, že koupě apartmánu byla poměrně snadná záležitost. „Ze začátku jsem se bála, protože člověk jejich systém nezná. Tam se nečeká, až vám to zapíšou do katastru. Jdete k notáři, tam se to sepíše, máte už poslané peníze, dají vám klíče a řeknou ahoj!“

Spolu s partnerem a dětmi, které má s bývalým manželem, si teď můžou na Kanáry zaletět vždy, když se jim zasteskne po teplém počasí. Na bytu v Praze ale vydělávat nechtějí. „Nepronajímáme ho. To by ztratilo to kouzlo domova. Je to takový bezúdržbový, není to barák, na ten ani nemáme,“ dodala na vysvětlenou Alice.

VIDEO: Alice Bendová: V zápalu vzteku jsem muži zlomila pěstí nos!

Video
Video se připravuje ...

Alice Bendová: V zápalu vzteku jsem muži zlomila pěstí nos! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

 

Fotogalerie
46 fotografií