„Šárka je ďábel. Má v sobě velkou energii,“ tvrdí o Vaňkové kolegové z Divadla Hybernia. „Mám rád temperamentní ženy,“ říká dokonce i sám Renč.

Místo facek svatba

Důvodem hádky byla podle svědka Filipova nemírná konzumace alkoholu. „Že bychom se fackovali? To vážně nevím,“ mlžil včera Renč. A dodal: „A opilý? Tak to už jsem vůbec nebyl.“

Svým slovům chtěl dodat váhu. „Se Šárkou právě snídáme. Chcete ji k telefonu?“ Pohoda u snídaně ale v italské domácnosti facky nevylučuje.

A Renč dodal. „Se Šárkou se milujeme! Chceme se vzít. Je to první žena, která změnila mé přesvědčení, že se nikdy neožením,“ dodal Renč.

Starý mládenec a divoká Šárka

Filip Renč tak zjevně Šárce odpustí úplně všechno. I její ohnivou povahu. Vaňková Filipovi skočila do náruče právě ve chvíli, kdy se sotva vzpamatovával z kopaček, které mu dala přítelkyně Kristýna Kloubková. Právě Šárka ho okamžitě dokázala přivést na jiné myšlenky. A hned vzápětí se Renč do Vaňkové zbláznil. „Milujeme se. Je to první ženská, při níž zapomínám na své předsevzetí zůstat svobodný,“ šokoval ve čtvrtek Renč Blesk.

Ano, zapřísáhlý starý mládenec je ochoten se ještě letos oženit. Třeba manželství Šárku trochu zklidní. I když, kdo ví. S Danem Hůlkou se už po pár týdnech známosti viděla jako matka jeho dětí. A nakonec bylo všechno úplně jinak Nejdřív první teatrální rozchod, po kterém se ještě dali dohromady, a po pár měsících definitivní konec. Podle lidí z jejího okolí už tehdy pošilhávala po Renčovi, někteří dokonce tvrdí, že románek s ním začal už v době známosti s Hůlkou. Šárka je prostě nevyzpytatelná žena… Možná proto ji Filip tak miluje!

Fotogalerie
3 fotografie